Bekledigimm03 Merhaba kızlar sizlere bi sorum olacaktı, sezeryana gün almak için hasteneye gittiğinde sadece doktor mu karar veriyor tarihi sizlere istediğiniz tarih var mı diye soruluyor mu haftaya gün almaya gitcem o yüzden merak ettim.
Hayelllerhayatttlar Bekledigimm03 bana doktorum gün vermişti ama o tarih uygun değil deseydim bebeğin durumundan uygunsa ertelerdi
Hulo2105 Bekledigimm03 bana sordu 27. Haftamda ben 8 ağustos dedim erken dedi sonra 19 u dedi çok geç dedim😂😂 12 mi 15 mi seç dedi iyi ay ortası olsun 15 i dedim o şekilde karar verdi🤭
Sellmaseellma Bekledigimm03 doktor veriyor tarihi bana 38.4 e vermişti bende dayanamıyorum artık durmuyor içerde çok kasılıyor canım yanıyor erken alın lütfen dedim o da 37.6 da aldı doğuma
Nf3346 Bekledigimm03 bugün gittim canım haftaya alabiliriz Çarşambaya kadar hangi gün istersen dedi bende Çarşamba olsun dedim
Bekledigimm03 Hayelllerhayatttlar hımm anladım, bnm ki riskli bir gebelik serklajlıyım 35+1 haftamdayım kontrole gittiğim doktorum yatarak takip edilmesi gerekiyor dedi ben de yatmak istemiyorum
Bekledigimm03 Hulo2105 ay inşallah benmde fikrim sorulur eğer sormazsada kendim dicem bakalım ne diyecek
Naciyeaydin İlk oğlum da gün seçtim 26 Haziran dedi doktor bari 29 Haziran olsun evlilik yıl dönümümuz diye kabul etti doktorum 🤭😇
Nf3346 Bekledigimm03 bende bişey merak ediyorum ikinci hamileliğim ama ilkini hatırlamıyorum lazere gidiyordum hamilelikten önce şimdi eldivenle almaya çalışıyorum . Tek tük kalıyor . Açıyorlar mıydı hatırlamıyorum
Ayliz010 Bekledigimm03 bana gun vermisdi 14 ekimmi 18 mi olsun dedi en yakn bakdi 18 dedim bana birakmisdi
Newmom1234 Bekledigimm03 benim doktorum bi sorun sıkıntı yoksa erken almam ben dedi sezaryen olmasına rağmen biz de iyi tamam dedik bi şey diyemedik 🤷🏻♀️
Bekledigimm03 Newmom1234 bnm doktorum en fazla 37ye kadar durabilir daha fazla beklenemez dedi riskli olduğu için kendisi yaptıramıuo o zaman baya yoğun oluyormuş bu yüzden başka doktora gün almamı istedi
Newmom1234 Bekledigimm03 biz açıkça sorduk hocam tatiliniz filan belli mi ona göre size takipli olucaz dedik o da burdayım dedi öyle başladık. Riskli bi durum varsa zaten hiç ertelemeyin doktorunuz ne derse onu yapın