Happy Mom Forum
Yükleniyor...
Bu site en iyi JavaScript etkinleştirilmiş modern bir tarayıcıda görüntülenir.
Bu sitenin tam sürümünü yüklemeye çalışırken bir şeyler ters gitti. Hatayı düzeltmek için bu sayfayı yenilemeyi deneyin.
Doğum belirtileri mi ?
Hayal-umut
Merhabalar hnimlar bilmediğim için soruyorum ilk gebelik. Nisan şu yada herhangi biseyim gelmedi 37+1haftayiz dün gece kaşık bel karın ağrısı ,mide bulantısı vardı bunlar hep yalancı sancı mu doğum belirtisi ni sabahı zor ettik
Emira
Hayal-umut
canim bende 37 yim hayatimin en berbat gecesini gecirdim diyebilirim belimden karnima bacaklarima yayilan sancilarla sabahi ettim ayni durumdayim bende acaba neyin nesi
MelekMervertlek
Hayal-umut
37+1q-im bendede aynı problem bel ve kasık ağrımdan sabaha kadar uyuyamadım doğum sancısımı anlayamıyorum düzenli Aralıkla gelmiyor mide bulantımda var 1haftadır kontrolüm çarşambaya bakalım
Minikdunyam
Hayal-umut
bende 37. Haftadayım ve bu sabaha doğru bende öyleydim mide bultantm çok yoktu ama hala kasıklarım ağrıyor inşallah doğumdur çok istiyorum 38 de doğurmayı
Hayal-umut
Emira
bilmiom ki cnm ya bende aynı şekilde zaten gece uykuları diye bişey yoktu bu sefer daha beter sabahibzor ettim
Emira
Hayal-umut
bende yatamiyorum melesef ama ben suna dikkat ettim lavaboya gittikten sonra oldu bu agri bende
Hayal-umut
Emira
ya yalancı sancı desem bu kadar uzun sürmez galiba . Şuan nasilsiniz
Emira
Hayal-umut
karnimda hafif bir sancim var 😕canim benim bugun kontrolum var bakalim doktor ne diyecek seni de bilgilendiririm sicak tut kendini
Hayal-umut
Emira
olur cnm aynı dert bncede var . Çarşambada bnm var kontrolüm. Nerde oturuyorsunuz
Emira
Hayal-umut
istanbul bagcilar
Hayal-umut
MelekMervertlek
artk bebislet kendini mi hazırlıyor ne .s .s tecrübesiz olunca insan ne yapacağını şaşırıyor
MelekMervertlek
Hayal-umut
çatı muayenesi oldunuzmu
Hayal-umut
Minikdunyam
inşallah cnm
Emira
Minikdunyam
bende🤣🤣🤣
Emira
Minikdunyam
kizlar simdi hastanedeyim 2cm acilmam.varmis ihmal etmeyin bu agriyi
Hayal-umut
MelekMervertlek
olmadım.cnm sen oldun mu
MelekMervertlek
Hayal-umut
bu hafta içi olacağım
Hayal-umut
MelekMervertlek
özele mi gidiyorsunuz cnm benm doktorum o konuda hicbisey soylemedi
MelekMervertlek
Hayal-umut
özele gidiyorum geçen hafta gittiğimde haftaya alttan muayene yapacağım dedi
Hayal-umut
Emira
çatı muayenesi oldun mu cnm
Gulzar
Kızlar bide son zamanlar vajinamda biraz baskı hiss ediyorum acaba doğum belirtisimi?😣😣
Hayal-umut
Gulzar
genelde çocuk kanala girdiği için baskı yapar derler ama
Hayriyetunahan
Gulzar
cocuk asagi yerlesiyor bide kafasi varsa zaten asagida surekli tuvaletin var hissi olur baski olur herkeste olur son zmanda sknti yok ben 38haftayi doldurdum ayni bendede oyle yaklastigi icin
Hayal-umut
MelekMervertlek
hmm anladm cnm ben devlete gidiyorum herhangi bişey demedi.
Sonraki Sayfa »