Skck Kızlar emzikleri biberonları nasıl stirilize ettiniz kaynar suya mı atıyoruz yoksa soğuk suda mı kaynatıyoruz
Gamzeli_03 Skck ilk karbonat döktüm üstüne sirke ve kaynar su biraz bekledi tekrar sıcak su kaynayınca eriyor diye duymuştum 🤷🏻♀️
suadeeee Skck emzik biberonların üstünde 5 dakika kaynatın kullanmadan önce yazıyor sonraki işlemlerde de kaynayınca kapatıyordum erime vb şeyler olmuyor zaten
babygst Skck kaynatıyordum ilk aldığımda sonra yıkarken normal su en son kaynar suyla üstünden döküyorum
lidyamom Skck biberon ve emzik temizleyiciler satılıyor temiz içerikli onu ölçeğine göre koyup tencerede kaynattım 5 dakika
babygst Skck yok yok canm daha sorma rutin yıkama için uni babay biberon emzik bulaşık deterjanı aldım katkısız bişi zaten onla yıkadım
Nurhalitefe Skck aynen öyle yaptım tencereye soğuk su koyup kaynayana kadar bekledim 5 dk kaynatıp çıkardım
biranne__ Skck ben su kaynatıp içine attım bi yarım saat beklettim sonra da yıkama fırçasıyla köpükleyip yıkadım
Momellaa Skck önce yıka güzelce sonra kaynamış suya at ocak kısık ta kalsın 5 dk yı gecmeyecek sekilde orda dönsün sonra çıkar kuzum kurumaya bırak