fff9898- Elaydaaaa 31+0 haftalığım bir kaç gündür şiddetli sancılarım oluyor arada hafifliyor yarın da kontrolüm var bakalım bizim ki ne alemde
Fasulyelendikk Elaydaaaa 37+6 olduk zorlanıyorum şu sıralar yarın randevum var ne kadarlık olmuş benim tosun bakalım Allah evlatlarımızı sağ salim kucagımıza versin insallah
Yanurella 37+4 teyim.doktorum 1 haftaya dogurursun dedi.Ara ara bel agrım oluyor.Kilomuz 3300 gram. Bakalim ne zaman gelcek
Elaydaaaa Yanurella maşallah normal mo? Bizim de kilomuz 3127 gram çıktı bugün biz bir hafta ileri gidiyoruz. Hayırlısı inşallah
Elaydaaaa ecrinim18 inşallah bende bir haftaya kalmaz doğururum😁 bizim bir hafta ileri gidiyor. Ama her şey yolunda suyu falan normal doğumda normal gözüküyor. Ara ara yalancı sancı oluyor ama tık yok😁 hayırlısı inşallah
canbeybek 36+5 teyim 3000 gr dün çatı muayenesi oldum yumuşama başlamış 1-1,5 haftaya doğum olur dedi doktor. bekliyorum hiç sancım yok şu an
Elaydaaaa canbeybek valla bizde öyleyiz hiç sancı falan yok ama bugün gittiğim de bebeğin kafası aşağıda da dedi doktorum önce hafta gittiğimde bebek dönmemişti. Bakalım hayırlısı inş
canbeybek Elaydaaaa 1 aydır kafası aşağıda benimde, sol kalçamın üstü yürürken ağrıyor:( bazen ayağımı çekerek yürüyorum. Sizde var mı bu şekilde ağrı?
Elaydaaaa canbeybek hayır bende öyle ağrı yok rahattım ama gece uyurken yana dönerken ayağım tutuluyor onun dışında bir şeyim yok şükür
Elifnur54 fff9898- bende 31 haftaligim yarın kontrole gittiniz mi kilosunu yazarmsnz bende persembe gtcem cok merk ediyorum kac kilo olmus 28 deyken 1400 du