Aymirac Kızlar hastane çantasına silikon meme ucu koyulurmu lazım oluyormu 2 hafta sonra doğumum var ilkin de koymadım ucum yoktu hiç bunda da pek yok acaba meme reddi yaparmı
ggmom Aymirac benim de uçları yoktu apar topar doğumdan sonra eşim gitti aldı kullanamadım sonra anladim ki sorun uç değil kahverengi kısmın hepsini verin bebek zaten çene kuvvetlendikxe uç çıkarıyor sadece uç verince zaten yara olur catlama olur
surprizbebe Aymirac meme ucu olmaması emzirmeyi etkilemez. Etkilemiyor yani. Ben de hep endişe ederdim ilk çocuğumda ama hemen tuttu. Mühim olan doğru emzirmek.silikona alıştırmayın
Samberf Aymirac doktorlar zaten ucu değil o ucundaki kahverengi yeri bebeğin ağzına tutun diyorlar önemli olan kahverengi bölgenin hepsini ağzına alması bence silikona alıştırmayın bebeğinizi
nazel123 Şırıngayla vs çıkarıyorlar sanırım yada onun aparatı da var herhalde önce onları deneyin çünkü kimi bebek o silikon uca alışıp onda emmek istiyormuş hep.. Bizim meme reddimiz vardı onu aldım ama doğru düzgün yapışıp etmedi yapamadık 🤷🏻♀️
Ezgi3535 Koyun bnce Bnmde yoktu aldık goturdum, hastaneye ikinci dede koyucam ilkte alısmadı bnm oğlum
Aymirac surprizbebe ilkimde bana öyle bi psikolojik baskı uygulandı meme ucun yok emmez emmiyor diye kafaya taka taka psikolojimi bzofular bu cocuk beni emmiyor diye 🥲🥲 buyüzden korkuyorum
surprizbebe Aymirac aa siz de yaşamışsınız bakın. Mühim olan kahverengi kısmı alması. Alt dudak dışa kıvrık olacak.gerekirse müdehale edip yardımcı olursunuz bebeğinize
Samberf Aymirac kimsenin dediğine bakmayın kimsenin yanında emzirmeyin de eğer kalkamıyorsanızda emzirme önlüğü her zaman yanınızda olsun bakmasın kimse yada odadan çıkarın banada başlarda hep söylüyorlardı sonra kimsenin yanında emzirmedim bende