gktgmom eylulus bir eksiklik olmuyor toplu alıyorsunuz paranızı ama işvereninizle anlaşırsanız aylıkta alabilirsiniz ben öyle yapacağım
14022024 eylulus ben ikisinide hesapladım ikisinde de alınan para hiç değişmiyor onyuzden ben 32-33 haftalıkken alicam raporum en azından dinlenirim biraz diye düşündüm
Minikkalplerinannesi eylulus yine alacağınız parayı alırsınız, sadece doğum izni izi uzatmış olursunuz. Bende öyle yaptım, 32 de çalışabilir raporu aldım iznini uzatmak için
14022024 Yeniyeniden iki parcada yatiyormus toplam 40 bin civarında yatiyormus bir senelik sigorta primleri ve gün sayiyiyla hesaplaniyor
gktgmom eylulus sgk yapıyor ama ben işverenimle anlaştım aylık maaş alır gibi alacağım sgk dan yatan parayıda işverenime vereceğim
Yeniyeniden eylulus fena değilmiş kismetse bende 32 hafta ayrılmak.isterim emekliligim var eytliyim para yatınca istifa edip elde öderim 10 ayı diyede düşünüyorum o parayı ona saklasam olur herelde
Sentez gktgmom canım neden isverenine vereceksin parayı onu anlamadım parayı devlet ödemiyor mu işveren bişi ödemiyor die biliyorum
eylulus Yeniyeniden 32den sonra ayrilinca da ayni yatiyor mu bilmiyorum ama eylul basinda calismam lazim birkac hafta o sebeple en azindan 34te falan ayrilsam olabilirdi
Byzanurr3 16 hafta boyunca aylık olarak 12 13 bin tl civarı maaş alındığını biliyorum . Doğumdan sonra toplu 49 tl tekrar alınıyor diye duydum yanlış mı ?
surprizbebe Byzanurr3 öyle bir standart yok. Maaşınıza göre değişir. Mesela benim kurumumun sgk ile protokolü var ben maaşımı almaya devam edicem sgk da bana rapor parası yatırmayacak. Önceden maaşı kurumdan alıp rapor parası yatınca kuruma iade ediyorduk şimdi bunla da uğraşmıyoruz yani
lal2663 Busraa2102 ben çok araştırdım muhasebeciyle konuştum hatta ssk müdürü buradaki tanıdğımızda alabilirsin ama sgk kadar fazla almazsın dedi salı rapor alıcam 32 haftalığım bende Bağkurluyum bakalım alacakmıyım ama alırsın dediler
lal2663 Busraa2102 4a ve 4b alabilir yazıyor internette zaten Bağkur 4b olarak geçiyor bence şansınızı deneyin