Ask_ Arkadaşlar sezeryan doğumda refakatçi olarak eşiniz mi yoksa anneniz mi vardı yani kaç kişi yanında kalabiliyor
CLozd Ask_ 1 kişi kalabiliyor. Ben eşimle kaldım ilk günden bebekten ayrılmamalı diye düşünüyorum ama genelde anneyle kalıyor bildiklerim
Adsizbiri Ask_ iki kizimda annem kaldı bunda da eşim kalsin istiyorum annemi istemiyorum bu sefer annem kızlarıma baksın yeter
Mervesoku CLozd ben ilk doğumumda eşimle kalmıştım ikinci doğumumda annem vardı hastanede daha faydalı olmuştu açıkçası.. 😊😊 şimdi üçüncü doğumum olacak Allah nasip ederse 4 hafta sonra yine annemin kalmasını isteyeceğim bi aksilik olmazsa
Zelihapinar Ask_ 46 gün hastanede yattım eşim kaldı doğum yaptım gene eşim kaldı başkasını istemedim zaten kimse eşim gibi güzel ilgilenmedi
Ask_ Zelihapinar doğru diyorsun eşinden başkası yalan vallahi tamam annemde bakar kaynanamda ama eşim daha anlayışlı olur her konuda
umrumdadegil Ask_ evet özelde kalabilir bişey demiyorlar ama devlette sadece 1 kişi kalabilir onu da genelde kadın istiyorlar
Zelihapinar Ask_ kesinlikle aksine annem ablam yada eşimin akrabaları kaldığında delirdim resmen hepsini kovdum o yüzden 😂