Gulperi8 Kızlar 8 haftalık hamileyim karnınız ne zaman belli olmaya başladı merak ediyorum ilk gebeliğim de
fairytale_ Gulperi8 kişiden kisiye degisiyir canim kimisinin ic karni genis ondan belli olmuyor kimisinin iç karnı olmadığı icin hemen belli oluyor benim 19+1 deyim suan belli karnim ama bol elbise giydigim icin disaridan belli olmuyor
Guzelanne56 Gulperi8 19 a gırıcem yıne karnım yok ilkınde de 24 den sonra çıkmaya başlamıştı hala gebelık oncesı kotlarım hamıle degılmısım gıbı oluyor 5 aya gırıcem dıyınce herkes şok oluyor
Kubraalp67 Benim 24. Haftada belli olmaya başladı şuan 28 haftalığım hâlâ bile o kadar belli değil ilk gebelikte göbek belli olmaz çok öyle diyorlar 😊
Kubraalp67 Gulperi8 valla değişiyor insansan insana galiba ki benim annemde öyleymiş doğuma kadar karnı çok çıkmamış 😅
Kubraalp67 Gulperi8 yook hiç endişelenme bebek her türlü büyüyor kilo alıyor 😄 iç karın geniş olduğu için dıştan çok belli olmuyor ama gelişimi de kilosu da iyi gidiyor bizimkinin çok şükür 😊
Gulperi8 fairytale_ doğru söylüyorsun evet su içebiliyor musun peki ben çok içemiyorum hamilelikten önce de öyleydim hep
fairytale_ Gulperi8 7. Haftamdan 16.haftama kadar cok zorluydu ne su icebiliyordum ne yemek -6 kilo vermiştim yeni yeni su iciyorum ama zorlada olsa icmeye calisiyorum
Nes7616 Gulperi8 zayıfsan hemen değilsen eğer göbekten belli olmuyor iç karnın müsaitse belli olmuyor hemen
Busssx Gulperi8 İlk gebeliğimde 28 den sonra çıkmaya başlamıştı Şuan 2.gebeliğimdeyim 20+5 dışarıdan hiç kimse anlamıyor halen yok bunda da 😅
Gulperi8 fairytale_ ben en başında çok iyiydim avakodalar çerezler sular bol bol yiyordum içiyordum ama zaman geçtikte midem bulantım oluyor tiksiniyorum
Mervealya1992 Gulperi8 insandan insana değişir bnm iç karnım dar ve 45 ıle hamıle kaldıgım ıcın hemen karnım cıkıyor mesela suan 10 haftalıqo. Dar tişört giyersem bellı oluyor dışardan
Aylaa123 Gulperi8 ben 27 haftalık yok denecek kadar az . bu hafta çıktı oda bu zamana kadar hiç yoktu . Oda dar giyince gözüküyüyoe ayva göbeği gibi 😂