Desidaaa Benim 30. Haftaya kadar hep baş gelişti bu ara grip oldum sürekli öksürüyorum o mu etkiledi bilmiyorum makat gelişe dönmüş acaba eski haline gelir mi böyle kalır mı ki?
Mervetn Ayvareceli inşallah faydasını görürsünüz. Ben de dönsün ya da dönmesin son aylarda okumayı düşünüyorum. Doğuma da faydası olacağını düşünüyorum
Glchan_34 @Neslihankrhmt valla şu son günlerde canımı fena yakıyor hareketleriyle artık gelsin diyorum😂
HBetul Neslihankrhmt 29-30 haftadan beri baş aşağıda benim ilkide öyle olmuştu ama ama önemi yk sezaryan olacagım için bazen pişman oluyorum ilkinde normal doğuma zorlasaydım kendimi die
Mihriii1 Neden 36dan sonra dönmesin ki benim ilk çocuğum 37+4 ten ikinci çocuğumda 37+1 den sonra döndü. Sizinkide döner inşallah merak etmeyin
Sydaglsen Neslihankrhmt 35+4 te gittim 2 gün önce kontrolüme dönmüş bizimki. 30 da gittiğimde böyle bi şey dememişti tam ne zaman döndü bilmiyorum. Hatta baya aşağıda inmiş bu seni rahatsız eder dedi sağolsun tuvaletten çıkamıyorum bu yüzden 🤷🏻♀️
Neslihankrhmt Sydaglsen bende son bir haftadır öyleyim ama tekmeler her taraftan geliyor anlayamiyorum kafası neresi ayaklar neresi