Tugcee01 Bir_nazenin01 yok hiç bı sıkıntı olmuyor tam tersi göbek büyüdükçe genisledigii için daha az acıyor
Ozgetpz_38 esdemiralay Çok geçmiş olsun inşallah sağlıklı bir şekilde doğar bebeğiniz zor gerçekten ben daha yeni başladım 9 ay boyunca nasıl dayanacagiz bende merak ediyorum 🥰🤲
Ozgetpz_38 Tugcee01 Bende kendime vuramaz galiba denemedim hiç ama eşim vuracak bana da bende 7 gibi düşünüyorum maşallah Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🥰🌸
Ozgetpz_38 Mlsaa99 Maşallah baya vurulmuşsunuz bende yeni başladım ilk ignemi acilde oldum hemşire hanım anlattı bende öyle duydum akşamları daha iyiymis💗🍀
Ozgetpz_38 EceQueen Maşallah Allah sağlıklı şekilde kucağınıza almayı nasip etsin. Vallahi tebrik ederim kendinize vurabilmişsiniz ben cesaret edemem eşim vuracak bana da 🩷🎀
mrvmir Ben şu an 6 haftalık hamileyim doktor hap olarak başladı. İlk gebeliğimde oksapar kullanmıştım akşamları koldan yapıyordum. Çok geçmiş olsun sağlıkla gelsin inşallah
1931 Ozgetpz_38 başlarda koldan yapıyorduk ama koldan çok acıyo göbekten yapmaya başladım şuan 34. Haftadayım her akşam göbekten yapıyorum
prensesim1_ Ozgetpz_38 bende günde bir kez yapıyorum çoğunlukla öğlen yapıyorum kalkıp kahvaltı yap kendine gel derken anca göbekten yapıyordum haftam ilerledikçe kol bacak rastgele vuruyorum