Bns1- Kızlar 6+3 üm aşırı halsizlik var ne kafamı ne vücudumu kaldıramıyorum gece 3-4 de anca uyuyorum ve öğlen kalkıyorum bu nasıl bir düzensizlik nasıl yola koyabilirim gündüz uyuma düzelir diyeceksiniz ama o kadar tatlı uyku ki olmuyor
Asi_07 Bns1- 15 haftalık olduk hala öyleyim her fırsatta yatıyorum gece 4 e kadar uyuyamıyorum o saatte yatınca öğlene anca kalkabiliyorum ne yapıcam bende bilmiyorum gündüz yatmasam duramıyorum uzasam bile bi anda uyuyorum hormonlardan galiba öyle düşünüyorum
Oksuruksurubu Bns1- 5+3 daha öğrenmeden başlamıştı bu dedikleriniz ve hala aynı. Bide öğrenci olunca bir yandan kpss çalışmaya başlayınca çok zor gidiyor korkuyorum başında böyleyse ilerde ne olucak
Bns1- Oksuruksurubu Trimester de yoluna girer diyorlar ama bilemiyorum hele ağırlaşınca nasıl olacak acaba😀
rabiay14 Bence kendimizi uyumamaya ya da tam tersi uyumaya zorlamayalım vücut neye ihtiyacı varsa onu yaptırıyo bize bizim de uyum sağlamamız gerekiyor diye düşünüyorum ☺️
rabiay14 Bence kendimizi uyumamaya ya da tam tersi uyumaya zorlamayalım vücut neye ihtiyacı varsa onu yaptırıyo bize bizim de uyum sağlamamız gerekiyor diye düşünüyorum ☺️