Benimcanimoglum_55 Normal doğumda doktor giriyor mu en son dikişleri atarken filan? Yoksa hiç girmiyor her şeyi ebe mi yapıyor. Doğum yaklaştıkça korku sardı nedense doktor olmazsa bişey olur korkusu. Bulunduğum ilçede tek doktor var başka alternatifim de yok 🥹🥹
emineaycyilmaz Benimcanimoglum_55 normal doğum yapmış biri olarak doğumumu kadın doğum doktoru yaptırdı dikişi kendisi değil ebe mi artık yardımcı mı bilmiyorum doktor tarif etti böyle dikersin diye o dikti
Tsknaltunts Benimcanimoglum_55 devlette normal yaptım ebeler yapıyor her şeyi doktor sadece karnıma bastırmak için girdi karnıma bastırdı bebek çıktı sonra gitti ,ebeler çok iyiydi çok şükür
hunilimom Benimcanimoglum_55 ikisini de devlette yaptım buyukte poliklinik saatleri içinde doktor geldi 3 kez kontrol etti açılmama baktı ama ebeler doğum yaptırdı 2. De doktorum doğumlara giriyordu nöbetçi olduğunda baştan sona doktorum vardı herşeyi kendi yaptı
zmz5857 Benimcanimoglum_55 pazar günü doğum yapmış olmama rağmen doktor yaptı doğumumu, dikişlerimi de kendisi attı. Kısmetimizde kim varsa o denk geliyor 🥰
Melekyldz16 Devlette yaptım bende doğumu hiç doktor görmedim ebeler doğumu yaptırdı dikişide onlar attı kontrolede assistanlar falan geldi doktoru hiç görmedim yani