arnka_mommy Beyazlarımla artık anlaşamıyoruz boyatmanın riski nedir hamiş anneler 🫠 Bir de bazı anne adayları kullanılan makyaj ürünlerinin bebekte zararı olduğunu söylüyor sizce de öyle mi ? bilemedim 🤔
Bilgilianne48 arnka_mommy çok zararlı ben bayan kuaförüyüm normal oje bile çok zararlı hamile iken ben önermiyorum
cananmom arnka_mommy lazerde yaptırdım saçta boyattım(doğal kokusuz boya ile) ilk 4 aydan sonra yaptırdım
Merve_3351 arnka_mommy Bence asla yaptırma canım aĝır kimyasal doktorlarda önermiyor. Bosver beyaz saç kötü birşey değil bebek herşeyden önemli
Sumruhazal İlk üç ay önemli o yüzden o zaman onerılmıyo ben ıkı hamılelıgımde de boyadım sıkıntı yasamadım hatta yıne bakıp yaptırıp doğuma gideceğim 🤣 tabı havalı ortam olması lazım
arnka_mommy Sumruhazal Allah hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin 🤲 bakım önemli tabi çekim için boyatmak istiyorum bende 🙂↔️
Bilgilianne48 Sumruhazal hanfendi saç dibine sürülüyor ve emilim oluyor şuna bi zararı olup olmadığını anlamanız imkansız zaten oytun erbaş diye bi dr internetten açıp dinleyin 😇
Merve_3351 Sumruhazal Zarar varmı yokmu onu siz bilemesiniz karninizdqki bebeğe. Ağır kimyasal içeriyor deriyle temas ediyor ve kokusu…
Sumruhazal Bilgilianne48 ben saç dıplerıme sürdürüyorum yazmadım dıyorum kı ilk üç ay sonrası temiz alanda doğal boyalarla havalı ortamda boyanabılır zararsız gıt hemen boyat demedım
Bilgilianne48 Bns1- yaptırmayın 🥹 tavsiyem benim normalde zaten uv ışınları çok zararlı kanserojen içeriyor ojenin içindeki maddeler hepsi hamilelikte aslaaa olmaması gerekiyor 🙃
Bilgilianne48 Sumruhazal doğal boya organik boya diye birşey yok😇hepsinin içeriği aynı 🤷🏻♀️havalı ortam falan hikaye😊
Sumruhazal Bilgilianne48 estağfurullah nıye yanlış anlıyayım 🥰 herkes bilgisini doğrusunu yanlışını paylaşıyor tabı kı de