Basak Beyazmelekkk bilmiyorumki doktor emin olamadım bir daha gelmen lazım dedi bende arkadaşlara sorayım dedim:)
Basak @Sermec27 @Maviss718 @Kubra9090 @Aser5234 @Emine2111 @Elamomy Bakabilir misiniz acabaaaa vaktiniz varsaaa💫🥹🤗
Basak Eso51 ay gerçekten mi”:)) göstermedi kendini bacaklarını çekiyor kendine bana da bi düşündürdü kız mı acaba diye:))
Eso51 Basak ayy bizimki gösteriyordu hemen🐣🥰 bebisten bebişe değişir tabi. Hayırlı evlat olsun erkekte kız da olsa ☘️
huysuz__ Basak hayır, ikisi de cinsiyet için doğru yöntemler değil 😅 nuba baktım çıkıntı dik geldi bana yanlış görmediysem🤷♀️
Basak huysuz__ aaa tamam çok teşekkür ederimmmmm doktorum gibi söylediniz aslında doktorumda nuba göre çıkıntı var ama değişebilir demiştiiii:)
Basak huysuz__ aaa tamam çok teşekkür ederimmmmm doktorum gibi söylediniz aslında doktorumda nuba göre çıkıntı var ama değişebilir demiştiiii:)
Zhrafth Maviss718 bize de bakar mısınız dr çok hareket ediyor göremiyorum dedi https://hizliresim.com/gf99raz
huysuz__ Basak bacak arası haricinde cinsiyeti belirleyen tek şey nub, gerisi ya tutarsa teoriler . Ama bazen çıkıntı bebek hareketliyse yanlış görünebiliyo, siz dr net diyene kadar bekleyin🙏sağlıkla gelsin inşallah