Minicikbal Bugün ilk fotografimizi aldık 6+0 Bir arkadaşım keseye göre erkek dedi ama ama eğer belli oluyorsa yorum yapar mısınız bir de nasıl fotoğraf ekleyeceğimi bilmiyorum yardımcı olursanız çok mutlu olurum
Aylaa123 Minicikbal olmaz tabiki öyle birşey olsa zaten doktor direk söyler cinsiyeti ben ta 17. Haftada öğrendim herşeyin bir zamanı var 😂
Minicikbal Cihangir09 Ben de akıl sır erdiremedim ama o belli olur deyince ben de bir buraya da danışayım dedim ♥️
Cihangir09 Minicikbal yani o an doktorun çekimine bağlı olarak gözüküyor kese bir sonraki gittiğinizde mesela daha farklı gözükecek o yüzden malesef öyle bir şey yok ☺️ sağlıkla gelsin bebiş insallaj ❤️
Minicikbal Aylaa123 😂😂 ne bileyim insan hamileyken kim ne derse inanıyor ya arkadaşıma göre erkek olacakmış mübarek eğer öyle olsaydı 17 haftayı niye bekliyoruz dimi yani 😂😂
Aylaa123 Minicikbal bitek cinsiyet değil hamile insanlara o kadar saçma sapan seyler söyleniyorki siz siz olun asla kulak asmayın çünkü aşırı komik bir duruma düşüyoruz 😂yok soda içme bebek erir yok soğuk yeme bebek donar türlü türlü laflar