huysuz__ Glm Ülkü, Asena , Börte, Burçe, Maysa, Aybike, Almila, Tomris, Akça, Çolpan . Bunlar benim beğendiğim isimler. İlk kızımın adı Ülkü, oğlum Bozkurt. Bu bebiş de kız, Asena/Börte arasındayız bakalım baba Asenaya taktı😅
Merve32- Mihrimah ayy ilbilge çok güzel çocukluk arkadaşımın kızının ismi çok akıllı çok zeki çok tatlı. Aydilge de çok güzel ilinle de uyumlu eğer düşünürseniz oda çok güzel sağlıkla gelsinler inşallah 🙏 ☺️
hanlnim Glm hayırlı uğurlu olsun sağlıkla dünyaya gelsin allah analı babalı büyütsün 🙏🏻 Bizimde önceliğimiz kızımıza öz türkçe isim bulmaktı. Babası Aylin istedi ben İpek Aylin İpek koymaya karar verdik. Birkaç naçizane öneride bulunayım bende; İdil Gökçe İlay Umay Beren ve tabi ki kendi kızımın ismini de öneriyorum 🤭🙏🏻
MeriMeril Glm bizim cinsiyetimiz belli değil ama kız olursa Almıla Bala koymayı düşünüyoruz ❤️ size de hayırlı olsun
26Mansura MeriMeril cinsiyet hesab etmemisemse yazin hesablayim son adet, dogum tarixi, adetden sonra qorunmasiz iliskiler?
Evhamlikurabiyeanne Ece kralice,güzel kadın demek ikinci kizcemin ismi olacak inşallah 🥰 Zeynep Ece aslinda ama Türkce dediginiz icin sadece Ece yi yazdim
Elifsvr07 Glm Umay 😍 bende kızıma Umay koyacağım. Anlamı da yüce Türk Şanlı Türk. Bereket ve doğurganlık tanrıçası. Anneleri, çocukları, hayvanları koruyan tanrıça.