Xmom Merhaba hanımlar bugün 3. Nst istedi doktor bebeğin hareketlerini az buldu 33. Haftamdayim. Karnımi doyurdum tatlı yedim çikolata yedim meyve suyu içtim yürüdüm falan ama yetmedi. Ne yapabilirim başka acaba
Deletedmom_116 Xmom Biraz hızlı yürüyün yorum kendinizi ve ne hoşuma gidiyosa onu yapim yiyin ne yapınca haraketleniyosa durttun 😂Şarkı açın Çocuk sesi duysun
Sumruhazal Xmom şekerli kahve içebilirsiniz nst sola dönün oyle takılsın genelde bebek solda oynuyor ya benım öyle belkı sızınde oyledıe
Ozgis1s Xmom elimle dürtüyorum ben konuşuyorum ismiyle sesleniyorum biraz faydası oluyo. Kahveyi evde yapıp yanımda götürüyorum Nst deyken içiyorum onunda faydası oluyo. Normalde durmayan bebem nstye bağlanınca duruyor çünkü en az 2 kez tekrar alıyoruz bizde 🥲
Kaderozy Xmom dün benimde öyleydi hem hastaydım hemde hiç birşey yiyip icmemistim nts kötü çıkmıştı birşeyler ye yine oynamazsa birdaha gel dediler hafif hafif arada oynuyor diye gitmedim bugün yine fildir fildir 37. Haftamdayim stres falan da yapmayin
Xmom Ozgis1s hastane ortamı pek ona müsait değildi ama genelde de çok hareketli sayılmaz zaten neyse şükür ki bisey cikmadi