Elvann123 Kızlar gün içinde (yatağa yatarken özellikle) aşırı bir vajina ağrısı ve baskı oluyor dayanamıyorum bazen. 37 haftamdayım. Böyle olan var mı sebebi ne olabilir
Arsell Elvann123 yalancı kasılmalar da olabilir, minik sancılar da olabilir. Bı kontrol olmanızda fayda var
atamoms Elvann123 bende 37+6 aynı ağrıları yaşıyorum hatta baya zorluyor yürümek oturduğum yerden kalkmak ve özellikle yatakta pozisyon değiştirmek vs çok zor aşağıya çok baskı ve ağrı var kemiklerim ayrılıyor gibi
Sevcan62 Elvann123 aynı haftadayız bende de oluyor artık kanala girdiği için bebişlet ondan zorlanıyoruz
atamoms Elvann123 ayneenn yarın 38 haftalık oluyoruz randevum var doktora gidicem bakalım ne durumdayız
atamoms Elvann123 gittim geldim leğen kemiğine girmemiş, girmiş olması lazımdı bir hafta daha şans verelim ama böyle giderse %80 sezaryen görünüyor dedi 😞
Elvann123 atamoms 40 a kadar zamanı var diye biliyorum. YouTube da kanala girmesi için videolar var bende bakicam bugün istersen bi bak
atamoms Elvann123 doktor 1 hafta bekleyelim dedi sadece, aynen buldum o videoları başladım bile yapmaya😞
Seymatolaman27 @"Elvann123″benimde aynı durum vardı ölüyordum ağrıdan 37 haftalığım idrar yolu enfeksiyonu çıktı doktorum munorol verdi bir günde ağrı geçti