biryetmezikincisiolsuun Sizce yüksek bi değermi? Biraz alttan sızı var sanki.. Yarın gideceğim doktora sonucu göstermeye size bi danışayım dedim içim rahatlasın diye :)
Myrtle biryetmezikincisiolsuun benim 8 cikiyordu ilac kullanmadim bol su ic demisti doktor su miktarini artirdim diger tahlilde sifirlanmisti. Gecmis olsun size de :)
Bahar2210 biryetmezikincisiolsuun benim 29 öıktı ilaç verdi ilaç kullanıyorum hiç bir belirtimde yoktu tesadüfen öğrendim doktor gebelikleein son zamnlarında normal dedi
Gzmmgzmm Benımkı de öyle 7-8 çıktı toz olandan verdi içtim kesmedi bol su içiyorum hala sızlama kasıklarda ağrı devam ediyor kızlar nasıl geçcek bu?
zmz5857 biryetmezikincisiolsuun benim 28 çıktı malesef iltihaplanmaya dönmüşüm artık. Gece içilen ilaçtan verdi ama ne kadar toparlar beni bilmiyorum. Akıntı dışında da hiç problemim yok bu arada
zmz5857 Gzmmgzmm inanın gram hissim yok sadece ben yoğun bulantı hatta kusma yaşıyorum susuz kaldım ondan ötürü afedersiniz idrar rengimde koyuluk ve bulanıklık vardı başka hiçbir şikayetim olmadı
Gzmmgzmm zmz5857 inşallah bi an önce geçer bende de çok fazla sızlama var şimdi tekrar gidip bi tahlil vereyim diyorum iki gün oldu tozu içeli ilerleme yok
ayazmom__ Benim lökosit 15 çıkmıştı antibiyotik ve tek kullanımlık şase ilaç verdi doktorum bol bolda su içtim en son şeker yüklemesinde kontrol etti 24. Haftamda 5 e düşmüştü 🥲