Gozdecelk Bugun 15 günlük oğlumla sağlık ocagına gittik Boy kilo ölçümü için ebem dedi ki 400 500 gr alması gereken yerde 200 gram almış kilo alımı zayıf olduğundan az bir şey mama vereceksın dedi hangisini kullanıyorsunuz hangi marka dokunmaz bebeğime
Kayraninnannesi Gozdecelk Sma kullandım bi süre ben memnundum. Ama eğer mama verecekseniz mutlaka sağım yapmaya devam edin. Çünkü bebeğin emmesi azalınca sütünüz azalabilir ilk zamanlar herkese olur böyle merak etmeyin kendinizi üzmeyin. Mamayı az bi süre verin sık sık emzirin veya sık sağın sütünüzü bol bol su için. Yine olmazsa sıkmayın canınızı mamayla büyüyen çok bebek bebiş var🙏🏻🌸
nur-can621 Gozdecelk normal Aptamil kullandım kabız ve gaz yaptı fazlasıyla presyeneo kullanıyorum o güzel gaz yapmıyor
NerminAyla Gozdecelk aptamil prosyneo bizde kabız ve gaz yaptı. Bebelac gold ya da bebelac kullanıyorum
Myrtle Gozdecelk ilk 1 ay aptamil kullandim 1 kg aldi. 1 aydan sonra gaz yapmaya baslayinca degistirdim. Bu ay bebelac gold kullandim 1 kg yine aldigini tahmin ediyorum ya devam edecegim ya degisecegim ben de :). Bebelac gold gaz yapmadi
NerminAyla Myrtle siz bebelac ve bebelac gold farkını biliyor musunuz? Ben doğrusu bebelac daha uygun diye onu alıyorum ama bebelac gold da çok pahalı değil aslında. Besin değerleri arasında çok fark varsa onu alırım parayı önemsemem. Bu konuda bilginiz var mı?
Myrtle NerminAyla hic karsilastirmadim. Bebelac gold gaz yapmayan mama diye okudugumu hatirliyorum o yuzden aldim galiba 🤔 gaz yapmayan mama diye forumda gezerken gormustum
Cesurx Gozdecelk merhaba ,ilk hafta mama verdim ,sonraki hafta sütum geldi,meme ve mama ikisini de verdim ,mama olarak Hipp Organic Combiotik doktor önerisi ile verdim gaz yapmayan bir mama onermesini rica etmiştim,her gün kakasını yapıyordu sorun olmadi
gozdexx Gozdecelk ben ilk bir ay aptamil verdim 1 kilo aldı sonra hipp le devam ettik ama hoşuma gitmedi hemen ekşime bozulma oluyor