fatma_eco kızlar keseyi gördük doktorum 2 hafta sonra kalp atışlarını dinleriz dedi ama gebelik çocuğu görmedim doktor eşime keseye düşmüş dedi ama ben göremedim sizce var mı çocuk kesede
Aysenurr1 Hayırlı olsun dün bizde keseyi gördük küçük olduğu için bebeği göremediğini söyledi doktorumuz fatma_eco
numix Bu haftalar görülmez, ben de ilk gittiğimde kese böyle boş duruyordu ama 2 hafta sonra gidince hem bebeği gördüm hem kalp atışını dinledim. Yeterli büyüklükte olmadığı için görülmüyor maalesef ☺️
fatma_eco numix anladım inşallah bize de dedi iki hafta sonra kalp atışlarını dinleriz dedi ilaç falan verdi
fatma_eco ikimelekannesii22 daha doğru bilmiyorum doktoruma sormayı unuttum ama en ayın 16 gibi tutmuş dedi doktor
Anonum Kaç haftalıksınız ben bugün gittim 5 + 6 haftalığıyız kesenin içinde gördük kalp atışını dinlemedik ama ultrasonda kalp atışını gösterdi doktor bir ay sonra tekrar gideceğiz
fatma_eco Anonum benim ki galiba 3 haftalık en son ayın 16 gibi tutmuş dedi doktor sormadik kaç haftalık olduğunu
fatma_eco numix 1 temmuz ama ben tadivi görüyordum 15 temmuzda yumurta çatlatma iğnesi oldum 16 da birlikteliğimiz oldu ondan sonra hamile kaldığımı öğrendim
numix fatma_eco adet tarihinize göre 5 hafta 3 günlük hamilesiniz. Gebelik haftası son adet tarihine göre hesaplanıyor ☺️