Gulgnl Hatice5258 Benim giyinme odamdı bebek odası 6 kapaklı bi dolap yaptırmıştım oraya saklama,depolama alanımda az olunca bi 6 kapakta yatak odama yaptırdım bebek odasına biraz daha spor bi şey tercih ettim görsel ekleyebilirsem ekleyeceğim
MorKelebek54 Hatice5258 gençbebeden aldim oda tskimini ☺️ kasim ayinda almıştım fiyati suan artmistir ama set halinde 20 bine geldi tekli fiyat ne bilmiyorum
Kubraalp67 Ben de evimizin yakınında olan mobilyacıdan baktım odanın ölçüsüne göre ayarladık aldık. 26 bin tuttu hepsi 4 kapılı dolabı yatağı şifonyer hepsi içinde.
Tugcaduman Ben bu üç parçayı aldım yatak büyüyebiliyor iki şifonyeri var yatakla Şuan birleşik söküldüğünde tek kişilik yatak ve iki şifonyer oluyor birde cibinliği beyaz tercih etmiştim ben. Yatağın altında yavru yatak yeri var ben saklama alanı olarak kullanıyorum ikinci bir yatak almadım oraya
Mercan96 Tugcaduman aa biz de bugün bu modelin aynısına baktık. Ne kadara aldınız acaba? Bize bu dolabın 5 kapılı olanı ve şifonyeriyle birlikte 30bin lira dediler
babyiscoming_ Hatice5258 biz mobilyacıya özel tasarım olarak sipariş verdik tavana kadar olacak henüz gelmedi. Kapaklarını da panjur model tercih ettim çocuk odasına çok yakışıyor bence. Kalite olarakta membran dan yaptırıyoruz mdf değil bakalım güzel olur inşallah🥰
Hatice5258 Semasyy babanız bana da yapsa keşke benim babam demir işi ile uğraşıyor dolap istediğimi düşünemiyorum
Gulgnl aslanbaby_ merhaba peluş halı diye geçiyor ben çok baktım netten filan en son içime sinmedi bi halıcıya gidip istediğim boyutta yaptırdım 🌸
M-Urass_Mom Oda takımı olarak aldım komple. Dolabını bu şekilde tercih ettim. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Boyasında, kullanılan malzemelerinde, demirlerinde vs asla zararlı bir madde yok