Aeell Kızlar bebeğim 18+5 gunluk ama hissetmiyorum hareketlerini böyle olan varmi adet sancısı gibi Bi sancı oluyor surekli
Sukoo33 Aeell ben 22 haftalığım hala cok hissetmıyorum . Doktoruma 18 haftalıkken bende sormustum normal demişti endişe etme❤️
Belinay1212 Aeell benim ki 20 haftalık ama 19 haftalıkken hissetmeye başladım emin deildim şuan maşallah kıpır kıpır
Sedadvc Aeell 22- 23 gibi net şekilde hissetmeye başlamıştım. Onun öncesinde seyirme gibiydi. Belki de başka bir şeydi bilmiyorum. Ama 24 ten sonra iletişim başlıyor. 😂
Aeell Sedadvc valla dört gözle bekliyorum o iletişimi birde korku var acaba biseymi oldu diye Allah korusun
Sedadvc Aeell Hiçbir şey olmaz merak etmeyin. En korunaklı yerde yan gelip yatıyorlar. ☺️ Riskli bir durumunuz yoksa endişelenmeyin.
Ezgi3535 17haftadaym bnde Hsstmedim 2inci gebelik B’de ilkte hsettdm seyrimelerm oluyordu ilkte bunda oda olmadı
Ezgi3535 @"Aeel Aeell hayır 12haftada gttigmde belli dedi ama ama öğrenmedm bu hafta randevum var öğrenicem bakalm
Beblj Aeell bnde seninle ayniyi gunlerdehiz.. bendede kaşık ağrısı War .dinlenmeylede geçmeyen. Dun doktordaydim baktı bişey yok dedi..anlamıyorum ya
Beblj Aeell yani biseyler hissettim bikackere ama tam emin değilim..doktr zaten bu haftalardan snra hissetmeye başlarsın ancak dedi. Serkrajliyim .korkuyorum tabi bu ağrılardan bişey olur diye