Sudenaz0105 Esrahrz en son 34 haftalık gittim 2800 di bebeğim normal düşünüyorum normal istiyorum kızlarımda normal oldu şimdi 36+3 oldum kilo felan bilmiyorum haftaya kontrol gününü geçirdim kızlarda buda geçer diye düşünüyorum 😅
Nurglsari Esrahrz 36+4 de 3100 demişti bu hafta kaç olur bilmiyorum sezaryan olucam makat gelişi olduğu için ki zaten bebekte iri olucağı için hiç normal düşünemedim
Gizem9688 Esrahrz 36+4 üz. P.tesi kontrolümuz var 37+0 kontrolü. 35+0 da 2900 dü kilosu boncuğum tombilik azcik. P.tesi bakalim kac kg oldu. Anestezi falan da gorecek p.tesi. ben istege bagli sezeryan istedim çünkü
Emine971797 Esrahrz 36+2 şuan 2700 tansiyonlarım ara ara yükseliyor muhtemelen pazartesi günü doğum için gün vericek beklemek istemiyor tansiyon riskinden dolayı bizimde kilomuz biraz az diğer ölçümleri uyumlu olsa da
Adsizbiri Emine971797 36+1olduk kilomuz daha 2.200 3hafta geriden geliyoruZ 37 de alırım dedi dünyaya gelsin dışarda beslensin daha çok kilo alır dedi salı günü gün alicam insaalah 🥰2.400 dünyaya gelicek muhtemelen
Esrahrz Emine971797 hic dert etme canm yinede iyi kiloları benimkiyle aynıymıs.benim ilk bebegim900 gram doğmustu.hicbir sorunu yoktu.kiloyu dert etme baska bi rahatsızlığı yoksa.
Emine971797 Adsizbiri kilolarının hiç bir önemi yok sağlıkla gelsinler inşallah küvez görmeden kucaklarımıza 🙏🏻
Emine971797 Adsizbiri direkt sezeryan mı dedi size acaba bana pazartesi hem ultrasonla bakarız hemde çatı muayenesi yaparız uygunsa eğer normalde olabilir istersen doğumu başlatmak için planlarız dedi
Esrahrz Adsizbiri insallah canm rabbim kolaylık versin.kiloyu dert etme bncde .dedigum gbi bnm ilk bebegim 900 gram dogmustu.gayet saglıklı.ben 37 oldumda 39u bekleyecegiz galiba bizde
Adsizbiri Emine971797 benim Üçüncü.bebegim ikisi de sezeryan bu da mecburi sezeryan canım hayırlısı olsun sağlıkla dünyaya gelsinler de ikiside olur
Esrahrz aslanbaby_ normal artk nst bende her gitmeme gidiyorum.dogum yaklastigi icin dogana kadar nst devam artk.suan 37yim ben
1234sevda 38 +6 3600 kilosu herşey yolunda 41 haftaya kadar beklicez dedi doktor, biran önce doğsun istiyorum artık ☺️🙏
Elayyy 1234sevda canım 40 a kadar 4 ü bulur Buda normal için seni zorlar dedi mi doktor sana da benim de aynı seninle kilosu vs böyle dedi
1234sevda Elayyy ilk çocuğum 4 kilo doğdu oda normal doğumdu, büyük çocuklar daha kolay doğuyor demişti doktorum ama kesi atmıştı ilk çocuğumda, 3 dikiş atılmıştı