Alya-veanne Kbraa10-45 Eliz Serra , Elis Berra Şuan aklıma geldi 😂💕 biraz uyumlu olsun diye düşünerek
Alya-veanne merveslife benimde kızımın ismi Ece Alya olacak bence Alya çok güzel bir isim en iyisini yapmışız 😂 sizde hiç 2 isim düşünür müsünüz tek mi kalacak 💕
merveslife Alya-veanne Çift isim bana anlamsız geliyor :) belki ilerde kızım kendi soyadını da taşımak ister ki ben öyle istedim . O yüzden kullanmayacağı ikinci ismin kağıtta yazmasının anlamı yok bence :)
Feyzanurguc elifbusra13 yaa gerçekten mii çok severim çocukluğumdan beri hayalimdir oğluma Ilgaz diye seslenmek ama bişin bakalım ne oldu 29. Haftada erkek bildiğimiz bebişkomuz kız çıktı benim Ilgaz Asil oldu Akşın Gökçe yada Gökçe Umay
elifbusra13 Feyzanurguc bizde tamamen tesadüfen bulduk ismi herkes çok garipsedi 😂 ama çok seviyorum şimdi kızım olacağını öğrendim isim arayisindayiz 🤗
Alya-veanne Feyzanurguc evet Alya gerçekten çok içime sindi ben koydum . Ece’yi babası koydu ben çok Ece istemedim ama olsun oda onun hakkı dedim 😂 suan 28. Haftadayız gece uykularım bitti şimdiden :/
Alya-veanne Feyzanurguc kesinlikle vallahi Alya ismini duyduğumdan beri başka isimlere ısınamadım herkesin iste bi zevki var . İkinci ismi eşim koydu ben Alya derim o Ece der gibime geliyor 😂😂😂
aslibayhan_01 babyiscoming_ benim kızımın adı Elif ada ❤️çok zeki oluyorlar inanın 🙏 şimdi 3.bebegim olucak Selin koydu ablası❤️🧿
babyiscoming_ aslibayhan_01 maşallah adıyla yaşasınlar inşallah 🥰 oğlumuz olacağını öğrendik yağız alp geliyor😄💙
Feyzanurguc Alya-veanne bende 29+2 yim tepindiği için uyandım az kalsın yatağa kaçırıyordum kızımdaki hamileliğim böyle değildi sürekli uyurdum bu ne uyuyor ne uyutuyor ve erkek sandığımız halde kız olduğunu öğrendik ili gebeliğimin bile zibilyon tane farkı varr
Alya-veanne Feyzanurguc gerçekten benim kide aynı geceleri sabaha kadar çok hareketli otuz kere tuvalete çıkmaktan uykum da kaçtı tekrar uyumaya çalışacağım birazdan . Şimdi böyleysek ilerleyen haftalarda neler olacak kim bilir . Bide çok acıkıyorum habire ne kilolar aldım hayırlısı 😂
Feyzanurguc Alya-veanne 58 le hamile kaldım şuan 68 im biraz önce bir bütün ekmek yedim kuru kuru öyle güzel koktu ki burnuma şuan rahatım 😂
Yadigar_10 İlk kızımın adı Belinay ikinci kızımın adı Elif Sare 3 numara oğluşumun adınida Karan koyucaz inşallah
BilinmezBiri Rena koymayı düşünüyoruz eşim ve benim ismimin birleşimi anlamı da güzel ama eşimin ailesi (görümcelerim) yabancı isim izin vermeyiz koyamazsınız dediler bende sinirlendim eşim takmıyo ama beni öyle şeyler söyledikleri için soğutuyorlar