Ozelmelekannesi36 Diloo54 oğlum doruk ege 3 buçuk yasında Kızım Amine Gül 2 buçuk yasında Hamileyim kızım olacak Elif ada 🤲🤲🌸
Ezgi2301 Ozelmelekannesi36 doğumlarınız normal mi acaba bu postun altında biraz alakasız oldu ama kusura bakmayın
Dilhun Kızlarım; Mihrimah Erva(3), Hilal Sare(1.5) . Şimdi oğlum olacak ama ismine karar veremedim. Ablalarına uyumlu olsjn dıye Mahir dedim ama kararsızım. Mahir ismiyle uyumlu ıkınck bir isim aklınıza gelirse etiketleyin beni de 🙈
rosatue Dilhun Neden iki isim tercih ediyorsunuz? Merakımdan soruyorum lütfen yanlış anlamayın. Başka birine de sorabilirdim size denk geldiğim için size sordum
Dilhun rosatue kocam da illa isim koymak istediği için :)))) Mahir’in yanına absürt bişe sunarsa alternatifin olsun diye sordum ben de.
Minik06 Zeynep Yüsra Hale Zümra Said Mirza Abdülhamid Sancar Bu da Tahir Karan olacak ya da Tahir … henüz karar vermedik
Feyzanurguc elifbusra13 yaa gerçekten mii çok severim çocukluğumdan beri hayalimdir oğluma Ilgaz diye seslenmek ama bişin bakalım ne oldu 29. Haftada erkek bildiğimiz bebişkomuz kız çıktı benim Ilgaz Asil oldu Akşın Gökçe yada Gökçe Umay
elifbusra13 Turkan35 bizde dün öğrendik bı kızımız olacağını 😊 aklimizdaki tek isim İdil şu an bakalım bende merak ettim karakterini 🤗
Damla_adl Cinsiyetimiz belli değil henüz ama erkek olursa atlas kız olursa aden Rabbim nasip ederse inşallah🤲🏻❤️