bebisko_annesi Diloo54 kızımın adı “Zeren” 13 haftalık erkek bebeğe hamileyim oğlumuzun adı “Alperen” olacak cinsiyette yanılma olursa kız olarak “Laren” ismini düşündük. Tüm anneler bebislerini sağlıkla kucağına alsın inşallah ♥️
Gizem-1009 Diloo54 yarın doktor kontrolümüz var cinsiyeti tam öğreniriz inşAllah kız demişti doktor Aden Mira koyacam inşAllah 🩷
Busetasm Merve32- çok güzel bir isim Tomris adıyla gelsin inşallah bende mavi hayalim olmasa tomris koyucaktım 💓
Merve32- Turkahvesi teşekkür ederiz beğenen nadir kişilerdesnsiniz 😂🙈ilk Türk devlet kadını Güçlü savaşçı kadın hükümdar 🥰
bebisko_annesi Turkahvesi çok fazla anlamı var İnternetten bakabilirsiniz ama ben çiçek ismi olarak duymuştum o şekilde ismini koymaya karar verdim 😊
Merve32- Busetasm teşekkür ederiz amin hepimizinki inşallah 🙏 ☺️mavi de çok güzel bi isim ama beğeniyorum bende 💐
Edali25 Ben ne koyıcam şaşırdım kaldım 😭kızımın adı yağmur oğlum ömer diğer oğlum aras şimdi kızım olcak 😀karar veremedim Lina doğa zeynep arasında kaldım