Kapkay Merhaba hamileyim ve sadece normal besleniyorum ve folik asit alıyorum. Hamile olmadan önce nasıl besleniyorsam öyle beslenmeye devam ediyorum. Öğün dışında Ekstra bi şeyler yemeği deniyorum örneğin Kuruyemiş yemeyi düşünmek bile midemi bulandırıyor. Heryerde farklı beslenme tipleri görüyorum ve kendimi beslenme konusunda eksik hissediyorum. Neler yemem gerekiyor?
Nazgrr Kapkay asitli içeceklere ve dışardan fazla yememeye dikkat et canım canın ne çekerse tadımlık ye nefsini doyur . Bebek içinde muz ,avokado , peynir, süt, yoğurt, yumurta, meyve sebze ağırlıklı beslen ☺️
Nazgrr sltn2686 canım şimdi arada da kaçamaklar yapmayalım mı 😂 Bende 2 gün önce bir paket yedim fazla yedim en az bir ay yemiycem hakkımı doldurdum😂
Nazgrr Kendine atıştırmalık küçük bir saklama kutusu yap içine fındık , ceviz, badem koy kuru incir kayısıda koyabilirsin seninle her yere götür dışardayken şekerin falan düşer atıştırırsın
Barbie77 Özellikle yumurta, süt ve süt ürünleri tüketmek çok önemli dolu dolu bir kahvaltı yapmalısın. Her gün 2 tam ceviz bebeğin beyin gelişimi için önemli. Kuruyemiş de badem, fındık faydalı. Kabak çekirdeği içinde magnezyum var tüketin diyorlar haftada 1 falan yiyorum ben. Her gün tabii olmuyor kaçamaklar oluyor arada cips çikolata gibi 🫠