Çok şükür buraya bunu rabbim yazdırdı 38+6 da kızım dünyaya geldi pazar günü akşam hastaneye sancıyla gittim 2 cm açıklık vardı fakat doktorlar açıklık 6 cm olmadan yatırmayacaklarını söylediler nst bağlandım bebek hareketsizliği çıktı bu yüzden hastaneye yatış önerdiler ama doğum olarak yatırmıyoruz dediler eve gitseydim sancıyla hastaneye geri dönücektim çünkü o gece sancım sıklaştı gerçekten cennet annelerinin ayaklarının altındaymış sancı süreci çok ağrılı geçti 1 gibi sancılarım daha sıklaştı 6.25 geçe kızımı kucağıma aldım ne kadar iyi ıkınma olursa doğum anı o kadar kolay geçiyormuş gerçekten öyle oldu nefessiz kalarak ıkındım ve şükür kucağımdaydı kızım artık..💖 ama doğum sonrası dikişlerim çok fazla kızım dünyaya gelirken gözleri kafası yukarı tepeye doğru bakarak doğmuş bu yüzden fazla yırtığım oluşmuş sanırım dikişlerimle 1 saat uğraştılar nerdeyse şu an yürümekte cok zorlanıyorum rahat kucağıma alamıyorum kızımı inşallah kısa sürede bu da iyileşir🥹 bebek bekleyen herkese su gibi doğum diliyorum Allahın izniyle kucağınıza almak nasip olsun inşallah eve 3 kişi dönünce o duygu hissi çok güzel herkese nasip olsun💖