hanims 12 haftalık hamileyim ve maalesef grip oldum. serum takıyorlar mı bu durumda maalesef 3 gündür hiç iyileşmiyorum. böyle şeyler yaşayan kişiler neler yapıyordu . 🥹🥹🧡🧡
Aylaa123 hanims aciller parolun serum halini takıyorlar oda gripse yat dinlen bol meyve ye diyorlar hamilelere genelde birşey yapılmıyor. Tavuk suyuna çorba için limonlu acılı . İçebiliyorsanız işkembe kelle paça tüketin. Zencefilli limonlu ballı çay yapın kendinize meyvede tüketin birde bol su içmeye çalısın onlar hızlı atlatmanızı sağlıyor ben hastalandığımda hep öyle düzeldim gebelikte
Tutaste_ hanims ben cok fena olmuştum takıyorklar serum evet ama bi işe yaramıyor sadece bi günlük iyisin sonra burun akıntısı fılan kalıyor. Ama tkarlarsa iste serum cok fenaydım ben 3hafta grip gezdim
hanims Aylaa123 zencefilin düşük yapmak gibi bir tehlikesi var mı? doktoruma sordum dün parol içebilirsin ve sadece dinlenebilirsin dedi :(
1hamle Ben öyle bir hasta oldum ki öksürükten ölüyorum kandaki crP değerim yükseldi pazartesi gününden beri hastanede yatıyorum 9 + 2
Aylaa123 hanims hayır tabiki yok ben çok hasta olan bir insanım direncimi yüksek tutmak için içiyorum sürekli
Barbie77 Ben de 6 haftalıkken ateşlendim hasta oldum, antibiyotik kullandım parol içtim 4 kez ateşimin düşmesi için. Ateşin yoksa içmene gerek yok bol su iç sıvı al istirahat et.