Zeyneppx Şunun yanaklarının tombikliğiiiine bakın teyzoşlarıı😍 sankim biraz burnumuz büyük 😁😁 Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin çoookk güzel bi duyguuu 🥲
Ceycey1881 Zeyneppx ayy masallah çiçeğim , Rabbim saglicakla kucağınıza almayi nasip etsin çok şeker 🥰🥰🧿🧿
Aycanby Zeyneppx ya maşallah Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım benimkide 32+3 hareketlerini yoğun hissediyormusun yoksa azalma var mı acaba benim 32 itibariyle Bi azalma var gibi korkuyorum bu sebepten
Nes7616 Aycanby 28-32 en hareketli olduğu dönem sonrasında azalıyor büyüdüğü için hareket edemiyor orada o yüzden normal yani
Zeyneppx Aycanby yani hareketlerini hissediyorum evet öncesine göre azalma var dürtünce falan tepki veriyor az oynuyor tamam ama normalmiş 🥹
Aycanby Zeyneppx Ah öyleyse iyi sevindim randevuma daha var böyle olunca da sormak istedim teşekkür ederim ☺️
Aycanby Zeyneppx en son 30 haftalıktı gittim devlete gidiyorum ben 1 ay sonra gel dedi Bi daha dedim doğurunca mı 🤣 Güldü doktor iyi durumda bi sıkıntı yok dedi de ben yine ravdevu buldum mu gidicem duramam öyle 1 ay falan