Tuba680 Kızlar hiç bir şekilde ne agrım ne sızım var normal doğum istiyorum her yolu denedim gelen giden yok varmı bi öneriniz?
Gulsh61 Tuba680 canım moralını bozmak gibi olmasın da 39+4 hala sancı açılma doğum belirtisi yok 😀😀😀😀😀 yani sen 37 için baya erken sabırlı ol
Gulsh61 Tuba680 hatta hergün 10.000 adım atıyorum merdiven iniyorum çıkıyorum sıcak duş alıyorum yok yok yok gelmiyor :) iki günde bi nst ye giriyoruz bakalım allah büyük bilirler gelecekleri zamanı suni sancıda istemiyorum doğal olsun istiyorum hepsi
Hulo2105 Tuba680 37+5 im bu sabah belimden doğru sancı vurmaya başladı.Düzensiz geliyor ama 15-20 dk da bir yokluyor. Doğumum sezeryan 15 inde inşallah gelmez korkuyorum 😢 valla her geçen gün daha da ağırlaşıyorum bir günüm bir günüme uymuyor şu an
Yasemininiz_67 Tuba680 bende 38+2 yim hiçbir şekilde ağrım sancım yok nst de hep temiz çıkıyor artık cevremdekiler doğur artık neden halen doğmadı gibi şeyler söylemeye başladı onların sinirinden doğurcam gibi gözüküyor
Tuba680 Gulsh61 kuzum bende normal istediğim için şimdiden eteklerim tutuştu nasıl olacak bilmiyorum 😅
Yenianne2558 Bende bugun 37 oldum ama doğum için erken bence doktorum egzersiz hurma vs için erken dedi şuanlık yapma dedi 🤨
Tuba680 Hulo2105 darısı benim başıma olsun ya benim hamileliğim berbat geçtiği için artık bitsin istiyorum
ElifAkyol Hulo2105 Banada 15 i ne verdi sezeryan günü bebeğim makat geliş dönmemiş o gün de dönmemişse sezeryana gireceğim
Elifsvr07 Yasemininiz_67 ya normal doğumda 41e kadar zamanı var ne diye sıkıştırırlar insanı anlamıyorum ki 😠 zaten stresliyiz bi de böyle insanları çekiyoruz
Mikrofon0 Tuba680 benim o haftalarda çok ağrım vardı ama nst de tık yokdu 27 temmuz 2 cm açıklık vardı dün akşam 38+5 su sızma şüphesi ile doktora gittim nst de sancı çıktı ama sızıntı yokmuş ama ne ağrım var ne sancım tık yok 😅 açılma da yok öyle bekliyorum 🥴
Harikuladeee Bizde 37+1 deyiz geceleri özellikle adet sancım oluyor karnım sertleşiyor , lavaboya girip cıkıyorum esneme hareketleriyle geçiyor gündüz de arada vajinal basınç geliyor akıntım da var yani yakın mıdır bilemiyorum ilk doğumum
Babymom07 Harikuladeee banada geçen sancı oldu ama uzun sürmedi 10dk anca sonra uyumuşum gece uykularım eşiminkinden daha iyi mışıl mışıl uyuyorum 🫠🥲
Nerminumay Canım ben daha 33. Üm ama bana gelen tavsiyelerde ada çayı direk sancı getiriyormuş 36 dan sonra Ananas hurma adaçayı ahududu çayı ördek yürüyüşü tüm butonlara basıcam bende 😅 şimdilik sadece günde min 10.000 adım ve pilates yapıyorum.
Babymom07 Nerminumay günde 10.000 adım atabiliyor musunuz maşallah 🫠 ben 20 adım atınca yoruluyorum ağırlıktan
Babymom07 Tuba680 Daha dur kız erken bende 37+1 im bende de normalim birkaç gün önce yalancı sancım oldu sadece o kadar 38i görelim en azından 🥲