Fundaaaaa Esrashshshssh ilk defa duyuyorum kim söyledi 🫢 sola yatmak bebeğe kan akışını düzenliyor sadece damarlara olan baskı azalıyor falan.
esca344 Esrashshshssh kan akışıyla alakalı o ama yine de doktora sorun benim arkadaşımın plesenta yerleşimi oysaki sürekli sola yatmaya uygun değilmiş o da kulaktan duyma sürekli sola yatıyordu çocuğa kan akışı iyi olmuyor dediğiniz gibi dolaylı yoldan da olsa gelişimi etkiliyor
merube 06Canan meyve tatli yedim bnmkinin kilosu da onden gidiyor. meyve, kuru meyve iyidir. mide yanmama tahin yiyorum oda kilo yapti bence 🤔
Fundaaaaa Esrashshshssh şöyle ilk aylar benek annenin kanından besleniyor ve sola yatınca bebeğe kan akışının daha iyi olduğu söyleniyor bu yüzden bebek daha iyi besleniyor gibisinden bir yazı olabilir 🤔 🤭 ve internete bakarak yorumlamıyorum artık hiçbirşeyi internette genelde olan bilgiler çarpıtılıyor
mavisevenanne Ben sola yatmak iyi söylendiği için sola yatıyorum ama çocuğu eziyormuş gibi hissediyorum ve hep sola yatmak resmen solum uyuşuyor. Bu gidişle göbek soldan basık sağdan şişkince olacak gibi sanki sola yattıkça
nununundunyasi Esrashshshssh kilo aldırır diyemeyiz güzel anne ama bebeğe giden ve onu besleyen damarlarda akış olması gerekenden daha iyi olduğu için dolaylı olarak internette böyle bir çıkarım görmüş olabilirsiniz ☺️
huysuz__ Esrashshshssh kan akımı daha düzenli oluyo sola yatınca, o yüzden gelişimini de etkiliyor . Benim gelişim geriliği sebebiyle küçük doğuyor bebeklerim, doktorların hepsi sola uyu diye özellikle uyarırdı.
merube 06Canan bnde aburcubur makarna falan cok yiyorum patates kizartmasi. et balik vs daha saglikli ama icim pek almiyor. meyve yasak ama o cok rahatlatici