mmedinestlms Kızlar ben pazartesi günü hamile olduğumu öğrendim beta hcg ilk 77 ile öğrendim dün bir daha kan verdim oda 257,38 Güzel artış olmuş mu ve kaç haftalık bu bilenler var mı haftaya çarşamba yine gel dedi de
Esrakcshn mmedinestlms 1500 üzeri kese gözüküyor deniliyor son adet tarihine göre hesaplama yapican canim
benim-kalbim-o mmedinestlms değeriniz çok iyi bende 72 ile öğrendim 2 gün sonra 186 oldu değer sizin daha fazla artmış korkmanıza gerek yok haftayıda son adet tarihinize göre hesaplıyorsunuz benim beta 1500 olmadan doktor karından muayene etmedi zaten
Cimenn1223 mmedinestlms guzel artmş canm ama 3000 de kese görülüyor 1500 de degil ona göre git istersen erken gidersen göremeye bilirsin
Aylaa123 mmedinestlms betanın düşük olması sağlıksız olduğu anlamına gelmez artış oranı güzel . Betaya göre değil son adete göre hesaplayın haftasını
mmedinestlms Esrakcshn aslında bugün son adet tarihime göre 4+1 ilk gebeliğimde 1800 olarak öğrenmiştim onu adet olmadan öğrenmiştim 2. Gebeliğim böyle sanki az ilerliyormuş gibi hissediyorum ilki düşük oldu da bunda da korku var
Rumeysa_01 mmedinestlms iyi canım bence bende ilk hamileliğimi 145 le ogrenmistim adetim 3 gün gecikmisti salı günü öğrendim ikinciye hamileyim beta 66 çıktı adetime 3 gün kala bugün tekrar kan verdim inşallah güzel bir şekilde artış olmuştur yarın adet günüm normalde
mmedinestlms Rumeysa_01 benim bugün adet günüm takvime göre ama erken öğrendim ben ilk gebeliğime göre bu böyle düşük ilerleyince korkmuyor değilim
Rumeysa_01 mmedinestlms iyidir inşallah canım bakalım benim socucum nasıl çıkacak bende tedirginim kan verdiğimde beri 100 kere e nabiza girip.ciktim.herhalde 🙄🤲🏻
Aslaninannesi_ Canım büyük ihtimalle 3 buçuk hafta falan bende böyle öğrenmiştim 4 e girmek üzeresin demişti doktorum
mmedinestlms Rumeysa_01 inşallah seninki de çok iyi çıkar rabbim sağlıklı şekilde kucağımıza almamızı nasip etsin