Gozdemomy Kızlar sancım var sabahta oldu gecti simdi yine basladı sıcak suya girdim mi geciyor ne yapmam lazım
Serpilataman Şimdi herkesin bünyesi farklı olduğu için yanlış yönlendirmeyim sizi benim sancım geldi bana da annem sıcak duş al geçerse uyu geçmezse hastaneye git demişti ben duş aldım daha arttı gitmiştim allah yardımcın olsun 🙏🏻
Gozdemomy Serpilataman canim sabah sancım oldu sıcak suya girdim çıktım geçti 🤔 şimdi yine aynı sancılar giriyor çömelip kalkıyorum yürüyorum insallah devam eder
Gozdemomy iremby canım 38+3 haftalık olduk normalde ultrasonda 2 hafta önde o yüzden doğsun istiyorum insallah sancılarım devam eder dua edin ne olur 🙏😥😔
Gkccc Bende ona uyandım şimdi adet sancısı tarzında baya kötü hissettiriyor şimdi dskıka tutmaya başladım 😔
Serpilataman Gozdemomy hayırlısı olsun inşallah rabbim kolay doğum nasip etsin 🙏🏻 Sancın varsa evde çek dicem ama yanlış yönlendirmek sizi etkilemek istemiyorum isterseniz gidin acile 🙏🏻
Gozdemomy Serpilataman evde cekmeyi istiyorum canım hastane 10 dk mesafede arabamızda var kayınvalidem de yanımda bakalım insallah artar
Gkccc Serpilataman ben şimdi dakıka tutuyorum anlamak adına çünkü nişan su hiç biri gelmedi panik yaomak istemiyorum bir kere gittim cıbku bilmeden hayal kırıklığına uğradım canım
Gozdemomy Gkccc belimden kasıklarıma vuruyor sızlatıyor suan dk tutmuyorum artmaya başlarsa tutucam insallah 🙏😊
Gkccc Gozdemomy benim belden değil tam olarak ya direk adet sancısınve aşağı baskı 13,21,27 oldu suanda dakıka tut sende bende anlamadım gerçek mi ualancı mı ilk kez diğerlerinden farklı ama
Gozdemomy Rabbim hepimize kolay doğumlar nasip etsin insallah rabbim sağlıklı bir sekild3 kucağımıza almayı nasip etsin insalah
Gozdemomy Gkccc canım yarın kontrole gidicektim bide suan hareket ediyorum cömelip kalkıyorum gidiyor geliyor bakalım cok siddetli degil ya