Limonlukekkk Tgbashnn paket derken bize şöyle dedıler normalde olsa sezeryanda olsa 2 gece yatma hakkın var doğuma eş yada fotoğrafçı alınmıyor bilgin olsun başkada bişi yok yani
Tgbashnn Limonlukekkk doğum için önceden para veriyorsun zam gelirse seni etkilenmesin diye bazı yerlerde duymuştum eşi niye almıyorlarsa🤭
Limonlukekkk Tgbashnn haa o yok canım fiyat sabitlemeyı dıosun yaşam hastanesi zaten soygun doğum ücretini bile nakit istiyor eşleri enfeksiyon açısından almıyorlar benım eşim sağlık çalışanı oldugu için alacaklar
Aselinannesi74 Esragns12 yaa ne güzel Susurluk ta iyi bir doktor varmı kadın doğum olarak önereceğiniz
Tgbashnn Limonlukekkk doğum ücretinden daha pahalı en son 30bine düşürdük evet Atilla yaptı doktorumdan çok memnunum onun için gidiyorum zaten oraya devlet hastanesinden beri tanıyorum
Limonlukekkk Tgbashnn yuh 30 bin mi 😳😳 10 dakikalık bi işlem değil mi bu ayıp yaaa atilla benım birlikte çalıştığım doktorun arkadaşı o tavsiye ettı bende çok memnunum yoksa işim olmaz bu soyguncularla bişi dicem pazarlık oluyor mu özel hastanede
Rumeysa_01 Pamuk bende aslen Adanalı yım Mersin Anamur’da yaşıyorum kızlar tanistigima memnun oldum 🫶🏻