Babymom07 Busra-0760 Esra Ünal’a gidiyorum siz hangi doktora gidiyorsunuz 🥰 30. Haftadan sonra başladım ama çok sevdim iyi bir doktor
Busra-0760 Babymom07 eşimin kuzeni de o doktora gidiyor Mehmet Taner kılıç tedavi için başlamıştım şimdi 13+6 dan devam ediyorum kendisine 🌸
Esmakeskin Ebru_xy aynen çok şükür kuzum değiştirme şansımız var ya kafamız rahat olsun . Muayene ücreti ne kadar sizin
Babymom07 Busra-0760 Sizinki küçükmüş daha inşallah güzel geçer hamileliğiniz 🥰benim 37+2 doğumuma 9 gün kaldı artık son zamanlar 🫠 kuzeniniz de memnun muydu Esra hocadan
Busra-0760 Babymom07 onun da daha yeni 11+ 3 falan olması lazım şuan memnun 😀 biz daha yeniyiz umarım herşey yolunda gider Sizinde Allah yardımcınız olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏
fundanuresat ZO_Zeynep9098 Esenyurt Esencan Hastanesine gidiyorum ben doktorum Melih Bey aşırı memnunum
Fatmao7_ Babymom07 ilk doğumu bende vitalede yaptım ama 2 doğumu da nasipse eğitim araştırma hastanesinde yapacağım inş canimm 🥰
Babymom07 Fatmao7_ nasıldı memnun kaldınız mı hiç orada doğum yapan birine sormadım odalar falan nasıl acaba ☺️