pessoaa Elifsvr07 Ben Niğdeliyim , İlhanlı’da oturuyorum . Devlete gitmiyorum Samet Beyi de hiç sevmem 😂 Tarık hocaya gidiyorum . Bülent beyi de ilk defa duydum . Kliniği nerde
Elifsvr07 pessoaa niye ya ben çok sevdim Samet beyi☺️ Tarık baya iyi diyorlar Bülent de hayat hastanesinde
eylulus Buse1748 muayene 760ti sanirim, dogum ucreti de 21750ye 24bindi ancak zam geldi sonrasinda sormadim bu gittigimde soracagim esnafi sormustum o 32ye 36 demisti sanirim
Hayat70 Tlyysf MasaAllah .😇Bana bebeğin ultrasona göre 1 hafta geride olduğunu söylüyorlar problem ne olabilir acaba.
Hayat70 ZeynepDuru17 Aynen bir hafta dedi kilosuda haftasına göre biraz düşük 33 haftalığım 1850 gram dedi.
Tlyysf ZeynepDuru17 bızımle degılsin 😂😂aman heryer Karaman dan daha gzl sanki Konya lıyım evlendiğim için gledim karamana daha kasabada yaşar gibi hissediyorum 🫣
ZeynepDuru17 Tlyysf ahahhaha bişi olmaz nie sizinle değilim aaa menleket ora her ay geliyorum görüşürük istersen🤣
Hayat70 Tlyysf Benim hep öyleydi ama baştan beri 1 hafta geriden geliyordu belki annesi gibi minyon olur bende bebekken biraz küçük ve zayıf doğmuşum.😇Umarım sizinki iyidir.😇