Lara_07 kucukadam merhaba👋☺️ Merve ben memnun oldum kaç haftalıksınız hangi doktora gidiyorsunuz ;))💕
eylulus Buse1748 benim bir şikayetim yok şimdilik 14.haftadan beri gidiyorum 29 haftalik olmak uzereyim. Wpden falan ilaçlarımı soruyorum ya da sonuçlarimi yardımcı oluyor. Muayenede de aynı şekilde aklıma takılanı soruyorum ultrasonda bana da her şeyi gösteriyor neredeyse. Başka da bir beklentim yok zaten doktorumdan doğum öncesinde. Siz kaç haftalıksınız?
eylulus eylulus Buse1748 ben size uzunca yazdim ama onay bekliyor diye bir sey cikti yazdigim gorunuyor mu
eylulus Buse1748 Buse1748 benim bir şikayetim yok şimdilik 14.haftadan beri gidiyorum 29 haftalik olmak uzereyim. Wpden falan ilaçlarımı soruyorum ya da sonuçlarimi yardımcı oluyor. Muayenede de aynı şekilde aklıma takılanı soruyorum ultrasonda bana da her şeyi gösteriyor neredeyse. Başka da bir beklentim yok zaten doktorumdan doğum öncesinde. Siz kaç haftalıksınız?
Buse1748 eylulus benimde 31 haftalık oldu ama 2 haftadan beri rahim ağzı kısalığı oluştu yatıyorum sürekli . Yani bi doktordan daha ne beklenir zaten , sağlıkla kucağımıza alalım yeter 🤲🏻 muayene ücreti ve doğum ücreti nasıl bilgi aldınız mı