DidemAk Kızlaarr selam :) Bugün Çatlatma iğnesinin 10.günü , dün erken gebelik testi yaptım çoookk silik 2. çizgi çıktı görünür görünmez şekilde bugün kan testi versem çıkar mı acabaa beklemek çok zor :(
Hayelllerhayatttlar DidemAk çatlatma iğnesi 12 de günde anacak vücutta atılıyor sizi üzmek istemem umutlandırmak da istemem silik çıkması iğnenin de etkisi olabilir umarım gönlünüzde ki olur
DidemAk Hayelllerhayatttlar Bakalım artık :) çıkan sonuca göre 2 gün sonra tekrar yaparız. dün adet günümdü adette olmadım
orkidemm_ orkidemm_ takipteyim seni eğer negatifte çıksa üzülme hala bir umut vardır 12. Günden sonra test yaparsın
DidemAk Endoplazmik Canım ben aşılama oldum yumurtaları büyüttük önce letu ilaç içtim 5 gün sonra çatlatma iğnesi vuruldum sonra aşılama oldum. Benim doktorum koldan vurdurdu
9876 DidemAk canım bende pazartesi doktora gidicem 5 gün letu ilacı bende içtim yumurta boyutuna bakcak öğrenmek istediğim çatlama iğnesi ne zaman yapcak doktor aşılama kaç gün sonra oluyor bilgi verebilirmisin bana
DidemAk 1Anneadayiiii hem çok heyecanlıyım hem erken diye düşündüğümden bi beklentim yok valla insanın psikolojisi bozuluyor ya :D
1Anneadayiiii DidemAk o kadar haklısın ki beklemek insanı mahvediyor Rabbim beklentilerimizi hayra çıkarsın inşallah 🤲🏻❤️ erken ama işte kendine bunu anlatamıyosun o kadar haklısın ki 😂