helloandhello Kızlar merhaba 12+4 haftalık hamileyim bacaklarımda belimde ve kasıklarımda sancılar sızlamalar oluyor bazen geçiyor bazen artıyor bu durumu yaşayan var mı ? Gebeliğim ilk dönemlerimde de böyle sancılar olmuştu
Alseli helloandhello normal canım vucut şekil değiştiriyor. Yürüyüş pilates iyi gelebilir bu süreçte. Ağrın artarsa doktora danış. Cindellik yasak değilse bazen ondan sonra da olabiliyor
helloandhello Alseli ilk günlerde de böyle olmuştu adet olacağım zannetmiştim hatta belim zaten hepten gitti ☺️Allah yardımcımız olsun
hubanurozbas- Evet normal canım hatta git gide o ağrı vajinaya doğru bile iniyor benim de öyle 13+3 haftalığım haşa ağrım oluyor dediğin gibi rahim büyüyor organlar yer değiştiriyor kabızlık da cabası
Alseli helloandhello normal canım o zaman. Benim ilk hamilelikte olmuştu. Şimdi de ikinciye hamileyim bu daha rahat geçiyor. Hormonlar bile bazen etkiler vajşna genişliyor
helloandhello Alseli 10-11. Haftalar rahat geçti 12. Haftada birşey oldu sanki birden sancılar geldi ☺️