-Merve07 Merhaba canım anneler 🫶🏼🌸 Bez ve ıslak mendil arayışı içindeyim aslında 2 paket molfix bez aldım stokta kalsın diye. Ama ıslak mendile karar veremedim sizler neler önerirsiniz🌸
_ozlmm -Merve07 Ben bir kaç tane ıslak mendil denedim ama en çok sleepy ve uni baby den memnun kaldım çoğunlukla sleepy alıyorum pure baby çok ıslak ve köpüklü baby me iki kere aldım çok kuru geldi zor temizledi ama sleepy bana güzel geliyor bez de oğlum ilk doğduğun da sleppy bio natural kullandım sonra molfix geçtim hala molfix kullanıyorum kızıma da molfix aldım
tiniminianne -Merve07 sleepy bio natural kullanıyoruz, bezde sleepy ekolojik. Evde de ıslak mendil yerine pamuk ve kaynamış soğumuş su kullanıyorum
beybim0 İçeriği temiz olanlar baby turco doğadan , ebebek markası baby me yeni doğan, birkaç tane daha var ama aklıma gelenler bunlar
Emel0108 İlk gebeligimden tecrubemle baby turco dogadan yenidogan asla onermiyorum çok degisik bi yapisi var hemen pişik yapiyo islaklik oranida cok fazla ama baby turco aleo verali cok daha guzel yapisi yumusak islaklik orani ideal. Yenidoğan icin simdiki bebegime molfix izotonik sulu yenidogan almayi planliyorum cunku hem yapisi hem islaklik orani cok iyi. Bebek bezinden ziyade en cok pişige sebebiyet veren zaten islak mendil. Bebek temizleme pamuğunu islatip kullanmayida arkadasimin bebeginde denedik her seferinde kurulamamiza ragmen oda pişik yapti.