Herkese selamlar. Sonunda bende doğum hikayemi yazıyorum.
7 Ağustos Çarşamba planlı olarak yatışım yapıldı, önce düşük dozda suni sancı ile denemeye karar verdik çünkü çatı muayenem vs çok iyiydi sadece bebis kafasını kanala sokmuyordu doktorum denemek ister misin deyince kabul ettim. Saat 12 e kadar suni sancı aldım ama bir faydası olmadı saat 13:00 için sezaryen olarak anlaştık, genel anestezi ile girecektim odaya geldiler beni hazırladılar ameliyathane indik orda ki doktor arkadaşlar spinal isteyip istemediğimi sordu önce tereddüt ettim çünkü belden asagısının uyuşma fikri, çekiştirme vb gibi şeyleri hissetmek bana korkunc geliyordu ( panik atağım var) ama öyle güzel yaklaştılar ki kabul ettim ve iyi ki de öyle yaptım hiçbir acı hissetmiyorsunuz ve o an bebeğinizle kavuşmak muhteşem bir duygu. 🥹♥️ operasyonum çok güzel geçti 3,700 kilo da 51 cm dünya şekeri oğluma kavuştum♥️ sezaryen sonrası 5 saate yakın belden asagımı hissetmedim bu yüzden ilk acıları yaşamadım ama beni en çok zorlayan ilk ayağa kalkma anı oldu. Gerçekten organlarım yere düşecek sandım😂 çok normalmiş bu durum. Yürüyüş yapa yapa ağrılarımı azalttım şu an cook iyiyim oğlumla 2 gün daha hastanede olacağız. ♥️ ben elendim kızlar darısı başınıza ♥️♥️