Rabiiakaradas Kızlar selam. 28+4 haftalık hamileyim karnım çok sertleşiyor kasılıyor ve nefes alamayacak duruma geliyorum uyuyamadım gece boyunca ama bebekte çok şükür çok hareketli nedeni nedir acaba yaşayıp doktoruna danışan var mı?
mom-2024 Rabiiakaradas magnezyum kullanıyor musun? Hamileliğimin 15.haftasından itibaren benimde çok oluyordu magnezyum kullanınca iyi geliyordu benim
Buse1748 Rabiiakaradas 31+1 deyim 29 haftadan beri aynı şeyleri yaşıyorum . Erken doğum belirtisiymiş bu kasılmalar çok sık olursa sorun oluyormuş bi süre sonra suyu patlatıp erken doğum sebebi oluyormuş . Hap ve iğne verdi birde tuvalet yemek dışı yataktan kalkmam yasak . Umarım sizin benim gibi değildir geçip gider hemen 🙏🏻
Bebegimgok Rabiiakaradas bende 29. Haftadayim 1 haftadir vajinada baski ve kasilmalar hissediyorum. Agrilarim kisa sürüyor doktor bebek yerleşiyordur dedi. Pazartesi kontrole gideceğim. Magnezyum günde 2 kere kullanıyorum magnezyum eksikliği olduğunu düşünmüyorum açıkçası
Rabiiakaradas Buse1748 oluyor bir suredir ama ilk gebeliğimde yaşamadığım için pek anlamıyordum teşekkür ederim inşallah sorun yaşamadan sağ Salim yavrularımız vaktinde doğar
numix Doktora gidin rahim ağzı uzunluğunuzu ölçsün. Benim de oluyordu hafif, magnezyum verdi doktorum