4949zilanerturk Vanmomy benim en son .2 dakika da bi gelip 30 saniye 40 saniye kadar kasiliyordu geçince dünya benim oluyordu her saniye korkuyordum artık saniyeleri sayıyordum şimdi yöne gelecek diye😁😊
yagmurus Vanmomy bende 40 haftalığım hafif hafif sancılarım başladı bende sizin gibi orda beklemek istemiyorum inşallah doğum sancısıdır kolay kurtuluruz
Vanmomy Sevcan62 benim bu gece hiç uyutmadı da yarım saatte bir 20 dk da bir hepsi yaklaşık birer dakika oldu en son 10 dakikada bir oldu duş aldım rahatladım şuan minik minik oluyo hastaneye ne zaman gitmeliyim
Sevcan62 Vanmomy takip edin duş alınca rahatlamadıysanız dinlenince geçmediyse doğum sancısıdır doktorunuza gidin bence bekletmeden
Vanmomy Sevcan62 devlet olunca beklemek istiyorum mecburi doğumumun orda olucak şuan bir tane geldi tekrar 3 kere aynı aralıkta gelirse gidicem inşallah gelir bebeğime kavuşmak istiyorum 40+2 olduk
34Kubra Vanmomy o zaman evde 5 dk da bire düşene kadar bekleyin. Sıcak suya oturma , sıcak duş açılmayı hızlandırır ağrıyı azaltır .