07sym07 Vajina bölgem de koku oluyor ya kiloluyum hamileyim birde şampuanla falan da yıkıyorum ana o koku gitmiyor hiç utanıyorum ya önerisi olan var mı 😞doğuma az kaldı muayene de bile utanıcam önerisi olan varsa yardımcı olur musunuz
Leylaaa_46 07sym07 enfeksiyon olduğu için koku oluyor . Doktora söyleyin . İlişki sırasında mı fark ediyorsunuz yoksa sürekli mi oluyor
Sumruhazal 07sym07 şampuan asla vurmayın çok yıkamak rahatlatıyorsa sebamed özel bölge yıkama jelı var onu kullanın onun haricinde fazla tüy bırakmamaya çalışın iç çamaşırınızı gün ıcınde degısın mutlaka doktora gözüküp şöylemenızı onerırım sampuanla yıkamaya devam ederseniz daha kötü olur ve soğan yıyın her yemekte
1bebe1meow 07sym07 Organik lavanta yağı öneririm vücut için olanı ama tabiki direkt oranıza sürmeyin bacak aranıza kasık bölgenize sürebilirsiniz 🤍
chrysanthemum Sadece enfeksıyon degıl yedıklerınıze de dıkkat edın. Baharatsız ozellıkle sarımsak soganı azaltırsanız farkı gorursunuz
Drfatma Vajina bölgesi su dışında hiçbir ürünle yıkanmaz sabun bile kullanılmaz , florayı bozup enfeksiyona yatkınlık yapar çünkü
umrumdadegil 07sym07 vajinaya sabun ve benzeri şeyler sürmek doğru değil. Enfeksiyon var olabilir bi idrar testi verin
Kesimeliff Şampuan duş jeli vs kullanmak pH değerini bozar ve koku sorunu yapar asla kullanmayın. Pamuklu çamaşır giyin. Niole yağı var ama hamilelikte uygun mu bilmiyorum doktorunuza danışın
Yazgul_kurt22 @07sym07 bendede var o sorun akintiyla beraber kötü kokuda oluyor doktora danıştım ama şu an hamile olunca bişi yapamiyacaklarini söylediler sık sık çamaşır değiştirin
Whitecolour 07sym07 asla sabun kullanmayın sadece su kullanın. Oradaki florayı bozuyor sabun koku sorunu hiç geçmez bu şekilde