Hayat70 Mlsaa99 Merhaba canım kilosu iyi mi bilmiyorum ama.Bebegin kilo alımı ve gelişimi için.Muz,Ceviz ,Badem,Yumurta ,Kaşar peyni,Yoğurt ,süt ve süt ürünleri tüketmen bebeğinin gelişmişi için iyi olacaktır ve tabiki bol bol su.😇
beyzm34 Mlsaa99 valls bende aynı şekilde üzülüyorum bazı arkadaşlarınki 400 500 grm benim bebişim en son gittiğimde 370 grmdı bnde dikkat ediyorum yememe ama bilmiyorum nasıl besleniyor arkadaşlar bi yardımcı olun
Mlsaa99 iremsevinc besleyemiyor muyum diye kendimde suc aramaya basladim 🥹 balık kırmızı et yumurta tüketmiyorum cunku
Mlsaa99 Hayat70 ben hic yumurta tuketmedim kokusundan tiksindim simdi yemeye basliycam daha dikkat edicem kafam takıldı çünkü
Mlsaa99 Altntp yumurtayı ekliycem yememe hic yemedim nerdeyse diyebiliriz kokusundan tiksindigim icin
Hayat70 Mlsaa99 Kuzu ben normaldede hiç sevmem yumurta kendimi 2 güne bir yemek için zorluyorum bazen kuscak gibi oluyorum ama zorluyorum kendimi.
Aslanice Mlsaa99 kokusu benimde hoşuma gitmiyor haşlanmış yumurta yiyebilirsin kaynayan su da 10 dk hasla ama asla çiğ veya kayısı kıvamda bırakma çok fazla da haşlayıp vitaminini öldürme hasladigin yumurtayı soy doğra az karabiber tuz serpip yanına domates ve salata ile tuketince şahsen ben kokusunu da almadım rahatsız da olmadım 26 Haziran’da 823 Gr di bebeğim 2 temmuzda 1500 Gr olduğunu ogrendim belki bundan bilmiyorum 🤗
iremsevinc Mlsaa99 her bebeğin gelişimi farklı canım sende zayıf ve minyon yapıdaysan bebişte öyle olur benm öyle çnkü kiloya takılma ilerki haftalarda hızlı alıyolar sağlıkları iyi olsun
sebnem1208 Günlerimiz aynı, en son 29 temmuzda kontrole gittiğimde doktorum 331 gram olduğunu söylemişti, bence kesinlikle üzülmeni gerektirecek bir durum söz konusu değil, boyu içinde 28 cm demişti değerler tahmini ve yanılma payları var diye de ekledi
Mlsaa99 sebnem1208 benim ki 20 cmmis belkide boyuna gore iyidir. Detayli ultrasonda ki doktor da cok sert mizahliydi herseyi sorupta cevap alamaadigim sorularimda oldu . Daha dikkat edicem artik
Elos_1907 Bunhafta da multi vitamin neler kullanıyorsunuz demir devit damla başka ??? Neler kullanıyoruz
Mlsaa99 Elos_1907 Ocean mumy var bende ekstra olarak bir de magnezyum ama kan hapına dün yeni basladim yazmamislardi
Nur9135 Elos_1907 mide kapakçığı zayıflıyormuş sanırım normal doktoruna söylersen mide koruyucu yazar rahat edersin. Son haftalara doğru daha artıyor çünkü bazen içtiğin su bile rahatsız ediyor o derece. Zaten hamilelere uygun çeşit çok yazıyor doktorlar hemen
Mlsaa99 Elos_1907 mide yanmam oldukca benim bulanti kusma yapiyor 2-3 gunde bir saglam bir sekilde kusma yaşıyorum
nuurmiss 20 haftalıkken 371gramdı benimkide üzülme doktor son aya kadar kilosunun bir önemi yok demişti bana
Nur9135 Mlsaa99 sayılara takılı kalma her gebelik her bebek kendine özel farklı. Kahvaltıda yumurtanı peynirini cevizini eksik etme. Balık kırmızı et tüket hafta 2 şer kere proteinini eksik etme yani omega3-6 da ton balığıda tüketebilirsin. Çiğ kuruyemişini hurmanı eksik etme.Muz taze incir karpuz vitamin olarak çok besleyici bebek için ama şeker olayına dikkat ederek tabi☺️ İşlenmiş gıdalardan uzak durmaya bak ben pek beceremedim canım çok istediği için az yemeye baktım.34 haftalık hamileyim iştahım güzel ama akşamları porsiyonlarımı az tuttum 7 kilo aldım bu aya kadar bebeğimde gelişimi kilosu olması gerektiği gibi dedi doktorum. Yani çok kilo almak demek bebek kilolu olucak anlamına gelmiyor az ye ama besleyici ye bebek her türlü senden alıyor☺️🌸senin şuan çok normal doktorun aksi bişey demedikçe sayılara takılı kalma zaten son aylarda hızlı büyüyorlar. İştah artışı oluyor annede ne verirsen alıyor bebek🥰
Mlsaa99 Nur9135 dogru soyluyorsun gecen hafta gida zehirlenmesi yasadim disarida yediğim yiyecek yuzunden yiyemedim icemedim gunlerce . Bazen yeri geliyor kuruyemisinde meyven de bitiyor cocugun masraflarindan hadi idare ediyim de yemiyim durumu da oldu yalan yok şimdi. Cocugumu düşünüp yemem gerektigini düşünüyorum artik
myavocado Mlsaa99 doktorunuz ne dedi kilosuna, bana normal gibi geldi benim de 370gr filandı o haftalarda, ama az diye düşünüp özel bir şey yapmadım. Genel olarak kaşar peyniri, muz, kefir, ceviz-badem filan öneriliyor hep bebeğe kilo için
Mlsaa99 myavocado yemeyipte secici oldugum yiyecekler oldugu icin acaba bende mi hata var diye dusundum . Doktorum herseye normal dedi arastirinca İnternette de olmasi gereken bu oldugu ortaya cikti aslinda . Hic baskasinin cocuguyla kıyaslamama yapmamam gerekiyor aslinda ama insan dusunmuyor degil
Freefam Mlsaa99 dun doktordaydim 20+0 320 gram di gayet iyi dedi doktor siz niye bebisinizde anormal bisey varmis gibi dusunuyosunuz gayet normal kilosu bebege kotu enerji gecirmeyin bosuna 500 gram cok fazla 20 hafta icin muhtemelen gebelik sekeri falan vardir onlarin
Mlsaa99 Freefam dogru soyluyorsun canim benim annem de hic kilo almadin sen doktora da dun sordu zayıf dimi diye aklimda kaldi iste oyle daha da dikkat edip 24.haftada kac cikicak kilosu merak ediyorum
4949zilanerturk Mlsaa99 normal kiz benim bebeğim 21+4de 390 gramdi 26+3te de 860 gramdi şuan 17 günlük 3700 doğdu kilonun bi önemi yok😀😊
themom95 Mlsaa99 benimki de öyle canım normal tabi ki merak etme bebis bir anda büyüyor ileri haftalarda sen sağlıklı beslenmeye devam et
Mlsaa99 themom95 sagol hayatim dikkat edicem belki de kimi yaziyor 25 cm cocugum diye benimkisi 20 cmmis dun ogrendim kemiklerin ağırlığıyla da alakalı olabilir