Meltemm21 Esmats bende çok kafama takıyorum bu kilo konusunu 26 haftalık hamileyim bugün kontrole gittim bebeğim 853 grammış doktor haftasıyla tam uyumlu dedi ama sanki bana az gibi geldi
Mercimekannesi45 Busekrtl Esmats taze sıkılmış havuç suyu,deveci armudu bebeğinin suyuna katkı sağlayacaktır mutlaka dene
Sindirellaa Esmats 200 300 gr takılma. İçin rahat etsin istiyorsan muz, tahin, kaşar, kuruyemiş böyle beslen
Esmats Sindirellaa teşekkür ederim kuruyemiş başladım hiç yemezdim yalan yok,muz çok yiyorum ama tahin maalesef hiç sevmiyorum
Hayat70 Esmats Hiçbir sorun görmedi şuanlik bebek 1850grammış adet tarihi ile usg görüntüsü arasında 1 hafta oyunuyor dedi ama bu sorun değilmiş.O Kadar yememe dikkat etmeme rağmen bu şekilde ama yapacak bişey yok.Saglikla doğsunlar insAllah.😇
Esmats Mercimekannesi45 evet duymuştum bunu deneyeceğim, meyve sıkacağım yok annemin vardı eşim gelirken ondan getirecek inşallah
Semihaoyku Esmats bende bugün gittim 33 hafta 2350 çıktı ölçümde karı çevre haftsi 34+4 çıktı fl 33+1 çıktı kilosu iyi dedi 31 de gittiğimde 1949 gelmişti