Sibelbayram emine_123 benimde 39+0 hala beklemedeyiz bakalım hayırlısı ile alırız kucagimiza insallah
Elifacar 38+5 olduk hiç bir belirti yok sabah kontrole gidicem bu hafta sıklaştırmam lazım bakalım inşallah gün verirler bian önce kavuşmak istiyorum kızıma 🤭🤭🥰🥰
Gkccc 39/1 sancıya uyandım şimdi vanım ama emin değilim dakika tutuyorum adet ağrısı gibi kaşıklarımda cok yoğun ama 😔 belki Doğum sancısıdır
Brcyvz 38+2 hafif hafif sancılar gece uyku yok mideye baskı ve stresten...nasıl doğuracam korkular sardı
Mavisilegamzeli 39+3 dünden beri belimin sağ tarafında zonklama gibi birşey oluyor ve kasıklarım fena ağırıyor karnıma da adet sancısı gibi sancılar giriyor. Çok merak ediyorum ne zaman doğuracağım 🤔😔
Sinemtzr Afedersiniz cok bende geceden beri cocuk durmuyo hic cok siddrtli kipirdiyo belimagriyo bide ishal başladi :( 38+3
Aryam2019 Hurma yiyin hurma apartman merdiven in çık çömelin varsa pilates topu üstünde kalça egzersizleri yapın sonra da sancı çoğalınca gidin hastaneye iki ıkının 10 dk bebekler kucakta 😁😁😁
Vethekelif emine_123 aynıyız ben de 39+0 ım ben ona 1 adım yaklastıkça o benden 1 adım kaçıyor sanki😀😀