Huseynli_xedice Merhabalar, bebeğimin cinsiyyetini kimse doğru düzgün söylemiyor😀birisi kız birisi erkek diyor Nub çıkıntısı yukarı olunca erkek aşağı olunca kız oluyormuş, benimkinde hangisi bilemedim🤦🏻♀️
Cimenn1223 Huseynli_xedice herkes ztn sdce bir tahmine buluna bilir atiyorm erkek hissediyorm erkek bir doğrulugu yok ultrasona girmeden de öğrenmeniz mümkn degil tutanında şans bende yorum yapiyorm bazen tutuyor hissettim diye söylüyorm ama bir kesinligi yok bu haftadan sonra öğrene bilirsin devlet biraz geç söylüyor özel takipliysen hemen doktorun söyler
huysuz__ Huseynli_xedice bacak arasını göstermediği sürece net diyemezler ki, göstermesini bekleyin en iyisi
Huseynli_xedice Cimenn1223 evet özel, erkege benziyor dedi ama dedi net diyil, sağlıklı olsunda oğlum var kız istiyorum diye belkide acele ediyorum😄♥️
huysuz__ Huseynli_xedice çıkıntıya göre tahmin yapıyolar işte kız veya erkek diye ama bacak arasını görmeden kesin kız kesin erkek denmesi doğru değil o yüzden görene kadar doktorlar bekliyolar